RONALDO DAVIO IGRAČA: Portugalac POBESNEO - ništa od titule (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2023, 08:48

RONALDO DAVIO IGRAČA: Portugalac POBESNEO - ništa od titule (VIDEO)

Neverovatna scena...

Portugalski napadač Kristijano Ronaldo napravio je neshvatljiv potez u Saudijskoj Arabiji kada je skočio na leđa jednog fudbalera Al Hilala i "uhvatio ga u kragnu".

Nesrećni fudbaler je gotovo ostao bez vazduha zbog Ronaldovog poteza kakav nikad nismo videli u njegovoj karijeri, a čini se da je razlog frustracija pošto je njegov Al Nasr igrao vrlo slabo nakon što je smenjen dosadašnji trener Rudi Garsija.

Al Nasr je izgubi na gostovanju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u derbiju protiv Al Hilala 2:0, a Kristijano Ronaldo je imao sreće da ga engleski sudija Majkl Oliver, koga dobro poznaje iz Premijer lige, nije isključio zbog pomenutog poteza nego mu dao samo žuti karton. Pogledajte kako je to izgledalo:

Ronaldo with the Bulldog Chokepic.twitter.com/AbRRPKQi9B

— Troll Football (@TrollFootball) April 18, 2023

Ronaldo je inače na ovom susretu poništen gol zbog ofsajda, koji možda i nije bio, ali svakako njegov Al Nasr nije mogao da parira Al Hilalu. Domaćinu je pobedu doneo Odion Igalo, još jedan bivši fudbaler Mančester junajteda, koji je postigao dva gola sa "bele tačke". Prvo u 42. minutu, a zatim i u 62, što je drugi poraz Al Nasra u poslednjih pet kola i sada se već čini da im izmiče titula.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Georgina, supruga Kristijana Ronalda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.