RONALDO, BENZEMA PA DUŠAN TADIĆ: Kapiten ”Orlova” ima BOGATU PONUDU iz Saudijske Arabije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2023, 15:32

RONALDO, BENZEMA PA DUŠAN TADIĆ: Kapiten ”Orlova” ima BOGATU PONUDU iz Saudijske Arabije!

Vrlo primamljivo...

Srpski fudbaler i kapiten nacionalnog tima, Dušan Tadić, od 2018. godine nosi sa uspehom dres Ajaksa, tima sa kojim je uspeo da osvoji tri titule prvaka Holandije, ali i da uđe u polufinale Lige šampiona. Ipak, poslednja sezona nije bila tako uspešna, ni za Tadića, ali ni za Ajaks, pa postoji šansa da Dušan napustio Amsterdam i preseli se u Saudijsku Arabiju.

Kako "Telegraf" saznaje, Dušan Tadić na stolu ima bogatu ponudu iz Saudijske Arabije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i ozbiljno je razmatra. Jasno je da bi momak iz Bačke Topole više voleo da ostane u glavnom gradu Holandije, zbog porodice i dece, ali je takođe jasno da je ponuda iz Arabije sigurno vrlo primamljiva.

Ove godine su klubove iz Saudijske Arabije pojačali Kristijano Ronaldo, nedavno je istim putem krenuo i Karim Benzema, a već neko vreme se šuška i o odlasku Lionela Mesija u ovu zemlju. Sada je red došao na Tadića, a videćemo i da li će "desetka" naše reprezentacije odlučiti da postane nova zveda u ovom zemjli.

Nije poznato ime kluba koji želi Tadića, ali verovatnije je da su u pitanju upravo tri najveća kluba, pa bi ukoliko Tadić prihvato ponudu, mogao da postane saigrač Ronalda, Mesija ili Benzeme.

Dušan Tadić je u svojoj karijeri nosio dres Vojvodine, Groningena, Tventea, Sautemptona i Ajaksa, za koji je postigao 105 golova, na 241 odigranom meču.

Što se repprezentacije tiče, upisao je 21 gol, na 96 utakmica u nacionalnom dresu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Mina, supruga Nemanje Nedovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.