ROMANSA O KOJOJ BRUJI ITALIJA: Kolarov uhvaćen u zagrljaju udovice preminulog reprezentativca Italije (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2021, 18:06

ROMANSA O KOJOJ BRUJI ITALIJA: Kolarov uhvaćen u zagrljaju udovice preminulog reprezentativca Italije (FOTO)

Nova ljubav na pomolu.

Bivši kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov ima novu devojku, a ona se zove Frančeska Fjoreti i udovica je Davidea Astorija, tragično preminulog kapitena Fjorentine.

Frančeska i Kolarov su uslikani kako se ljube u Milanu, a fotografija se vrlo brzo našla na naslovnoj strani nedeljnika "Chi" koji piše da su njih dvoje već nekoliko meseci zajedno.

- Bili su zajedno u kolima, on ju je pratio do Centralne stanice. Proveli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su neko vreme u kolima i ostali su toliko dugo da je Frančeska morala da požuri kako ne bi propustila voz. Očigledno da im odvajanje teško pada - piše u tekstu magazina "Chi."

Francesca Fioretti ritrova la felicità con Aleksandar Kolarov #FrancescaFioretti https://t.co/6Onml8TLB2 pic.twitter.com/UAlflIYwBn

— Tgcom24 (@MediasetTgcom24) February 3, 2021

Nekadašnji reprezentativac Italije preminuo je 2018. godine od posledica srčanog udara, iz veze sa Frančeskom ima ćerku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.