ROMANSA NA VIMBLDONU: Novak posle meča otkrio zbog čega su mu probuđena nežna osećanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2023, 21:48

ROMANSA NA VIMBLDONU: Novak posle meča otkrio zbog čega su mu probuđena nežna osećanja

Posebna ljubav.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković pobedio je Australijanca Džordana Tompsona u 2. kolu Vimbldona sa 3:0 i nastavio pohod ka odbrani titule u Londonu.

Posle meča se oglasio i sam Nole.

- Sjajna partija za Tompsona. Igrao je odličan meč i zaslužio je veliki aplauz - rekao je Novak i dodao:

- Znamo tradiciju, znamo koliko dugo se već igra Vimbldon. Centralni teren je veoma specijalan za istoriju, znamo tradiciju, svaki >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << put kad kažem, želim da ukažem da sam posvećen. Uživam u svakom trenutku koji provdem na terenu, naročito kada pokušavam da idem dalje protiv ovih mladića. Ne znam koliko ću moći dugo, ali za sada mi dobro ide. Imamo romantičan odnos ovaj teren i ja - zaključio je.

Novak u sledećem kolu igra protiv pobednika duela Ečeverija i Vavrinke.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Rosio Olivija, poslednja devojka Dijega Armanda Maradone

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.