ROLERKOSTER U MONTE KARLU: Đere posle velike drame ispao od Hurkača

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023, 21:24

ROLERKOSTER U MONTE KARLU: Đere posle velike drame ispao od Hurkača

Baš šteta.

Srpski teniser Laslo Đere poražen je u prvom kolu Mastersa u Monte Karlu od Poljaka Huberta Hurkača (5)6:7, 7:6(5), 7:6(5)

Srbin je bolje otvorio prvi set i rano stigao do brejka prednost. Poljak se nije predavao, vratio brejk zaostatka i odveo set u taj brejk. Tamo je Đere bio skoncentrisaniji i došao do vođstva.

U drugom delu meča zamenjene uloge. Hurkač je prvi napravio brejk, a Đere se vratio u petom gemu, potom još jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oduzeo servis protivniku, vodio 5:3, servirao za meč na 5:4, ali nije uspeo i opet smo gledali 13. odlučujući gem. Ovoga puta je Poljak bio uspešniji i čekao nas je treći set.

I tu je set počeo brejkom i to Đerea, Hurkač se ubrzo vratio i kao Srbin u drugom setu, poveo 5:3. Đere je spasio četiri meč lopte, vratio brejk i izjednačio na 5:5. Imao je naš teniser meč loptu na servis Hurkača, ali je Poljak spasio, te smo i po treći put gledali taj-brejk.

Đere nije izdržao i poražen je 7:5.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.