ROLAN GAROS: Zverev bez problema izbacio Italijana! Sprema mu se OSVETA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2020, 22:38

ROLAN GAROS: Zverev bez problema izbacio Italijana! Sprema mu se OSVETA!

Nemac rutinski u trećem kolu.

Nemački teniser Aleksander Zverev plasirao se u četvrto kolo Rolan Garosa, pošto je sa maksimalnih 3:0 (po setovima 6:1, 7:5, 6:3) savladao Italijana Marka Čekinata.

Nije se mučio Zverev u ovom duelu, prvi set je rešio u svoju korist (6:1) za samo 24 minuta igre.

Najžešći otpor Čekinato je pružio u drugom delu igre, prvi je stigao do brejka i poveo sa 5:3, ali je Nemac potom osvojio četiri poena zaredom i trijumfovao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa 7:5.

#RolandGarros - Ronda 3

Alexander Zverev 🇩🇪 venció por 6-1 7-5 6-3 a Marco Cecchinato 🇮🇹 y avanzó a Octavos de Final, se vendrá un lindo partido ante Jannik Sinner 🇮🇹 pic.twitter.com/m3mECMODV6

— Yayi (@YayiCANCH) October 2, 2020

Konačno, u trećem setu, 7. teniser sveta je u drugom gemu ponovo brejknuo rivala i time prelomio meč, sigurnim servisom do kraja slavio je sa 6:3.

Za prolaz u četvrtfinale, Aleksander Zverev će igrati protiv još jednog Italijana Janika Sinera, koji je izbacio Federika Koriu rezultatom 3:0.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.