ROLAN GAROS: Iako je IZGUBIO set sa NULOM, Nišikori nije dozvolio MEGA iznenađenje (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2017, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ROLAN GAROS: Iako je IZGUBIO set sa NULOM, Nišikori nije dozvolio MEGA iznenađenje (FOTO)

Poznat je rival i u 16 najboljih.

Kei Nišikori se plasirao u osminu finala Rolan Garosa. Japanski teniser je u meču koji je prekinut u subotu, a nastavljen danas, pobedio Hjeona Čunga (67. na svetskoj rang listi) sa 3:2 (7:5, 6:4, 6:7, 0:6, 6:4). Da je igrač iz Južne Koreje propisno namučio Nišikorija potvrđuje i ishod četvrtog seta, u kojem nije osvojio nijedan gem. Ipak, u odlučujućem setu, presudio je četvrti gem kada je Nišikori (9. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na ATP listi) napravio brejk, za prednost od 3:1. U samoj završnici meča, igrači su jedan drugom uzvratili brejkom, pa je na kraju bilo 6:4 u odlučujućoj deonici. Meč je trajao čak tri sata i 55 minuta.

Kei #Nishikori had to struggle 2 days and 5 sets to defeat Hyeon Chung 7-5 6-4 6-7 0-6 6-4 and join Verdasco in R16 #RG17 pic.twitter.com/fJvm78w9Ad

— We Are Tennis (@WeAreTennis) June 4, 2017

U osmini finala Nišikori će igrati protiv Fernanda Verdaska.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.