ROGAN POSLE OPSTANKA POSLAO MOĆNU PORUKU: Drago mi je što je pobedila prava sportska priča

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2021, 20:53

ROGAN POSLE OPSTANKA POSLAO MOĆNU PORUKU: Drago mi je što je pobedila prava sportska priča

Uzbudljiv finiš Superlige.

Remijem u Subotici sa domaćim Spartakom (1:1), Rad je ispao iz Superlige Srbije. Rezultat sa juga naše države najviše je odgovarao Voždovcu koji je uprskos nerešenim ishodom sa Javorom (0:0) ostao u elitnom društvu.

Trener Zmajeva, Predrag Rogan, kroz suze je prokomentarisao uspeh svog klub.

- Bod nas je ostavio u ligi. Čestitam momcima i stručnom stabu. Ovaj klub zaslužuje da ostane u Superligi. Mi, sportski radnici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji radimo u Voždovcu promovišemo zdravu sportsku priču i drago mi je što je upravo ta priča pobedila - rekao je Rogan.

Danas (18.30) se igraju poslednje utakmice Superlige Srbije u ovoj sezoni, a od pet ugorženih timova dva će napustiti elitni rang. U najlošijoj poziciji su Novi Pazar i Javor, a pobede niškom Radničkom (kvota 1,07), Radu (kvota 1,22) i Voždovcu (kvota 1,87) garantuju opstanak. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za mečeve poslednjeg kola Superlige.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.