RK Zagreb od sada se zove RK Prvo plinarsko društvo!

Izvor: Sportal.rs, 06.Sep.2014, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RK Zagreb od sada se zove RK Prvo plinarsko društvo!

Hrvatski prvak, rukometni klub Zagreb, od subote, 6. septembra, menja ime, te će se ubuduće zvati  Rukometni klub Prvo plinarsko društvo, saopšteno je iz uprave najtrofejnijeg hrvatskog kluba. U saopštenju na zvaničnom sajtu kluba se navodi da je RK Zagreb potpisao generalni sponzorski ugovor sa hrvatskom kompanijom "Prvo plinarsko društvo d.o.o.", koja se bavi uvozom, prodajom, snabdevanjem i distribucijom prirodnog plina.

Svečano potpisivanje ugovora i konferencija za medije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << zbog sponzorskog ugovora i promene imena kluba najavljena je za sljedeću nedelju.

Inače, rukometaši Zagreba kako prenosi Jutarnji list do sada su nastupali pod imenom Kroacija osiguranje Zagreb, a u prošlosti nosili su i ime Badel 1862 Zagreb. Zagrepčani bili su evropski prvaci 1992. i 1993. godine, a u četiri navrata (1995, 1997, 1998, 1999) su bili europski vicešampioni. Hrvatsko prvenstvo osvajali su čak 24 puta, a imaju i 22 titule u nacionalnom Kupu.

(Foto: freeimages.com)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.