Izvor: HotSport.rs, 09.Avg.2016, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RIO 2016: Vasić i Beđik, ipak, u ‘B’ finalu

Srpski veslači u dvojcu bez kormilara Miloš Vasić i Nenad Beđik zauzeli su peto mesto u polufinalu i plasirali se u ‘B’ finale Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru.

Miloš Vasić i Nenad Beđik imali su turbulentne Igre iza sebe, posle prevrtanja čamca u prvoj trci, plasirali su se u polufinale u repesažu, ali tamo nisu mogli da obezbede i plasman u ‘A’ finale.
Novozelanđani su od samog starta grupe u kojoj su bili Vasić i Beđik udarili ozbiljan tempo, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << su uspeli da isprate Velika Britanija i Južna Afrika, ali ne i srpski čamac.
Borili su se srpski veslači sa Česima za četvrto mesto i kasniji napad na Južnoafrikance, nisu uspeli, a onda je mađarski čamac pojačao i uzeo im i četvrto mesto.
Tako će Vasić i Beđik veslati u ‘B’ finalu, koje je utešno, dok će u ‘A’ finale iz njihove grupe čamac Novog Zelanda, koji je najveći favorit za zlato, Velike Britanije i Južne Afrike.
The post RIO 2016: Vasić i Beđik, ipak, u ‘B’ finalu appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Vasić, Beđik bez finala u Riju

Izvor: B92, 09.Avg.2016

Srpski dvojac bez kormilara Miloš Vasić i Nenad Beđik nisu uspeli da izbore plasman u finale Olimpijskih igara...Vasić i Beđik su bili peti u polufinalnoj trci iz koje su prva tri čamca otišla u borbu za medalje...Ostvarili su vreme 6:31,00 minuta, što je bilo osam sekundi slabije vreme od pobednika...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.