Izvor: HotSport.rs, 09.Avg.2016, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RIO 2016: Marjanović i Šljukić nisu uspeli, veslaće takođe u ‘B’ finalu

Poput Vasića i Beđika, i Marko Marjanović i Andrija Šljukić u dubl skul čamcu su zauzeli peto mesto u polufinalu i moraće da se zadovolje ‘B’ finalom.

Marjanović i Šljukić nastupili su u izuzetno teškoj polufinalnoj grupi i osim uvodnih 500 metara, posle toga nisu mogli da izdrže visok ritam vodeće četvorke.
Zaostajali su previše i kako je trka odmicala razlika u odnosu na vodeće bila je sve veća. Na kraju su kao peti ušli u cilj posle 2000 metara i >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ostali bez ‘A’ finala.
Veslaće, kao i Vasić i Beđik u svojoj disciplini, u utešnom ‘B’ finalu Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru.
The post RIO 2016: Marjanović i Šljukić nisu uspeli, veslaće takođe u ‘B’ finalu appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.