Izvor: HotSport.rs, 18.Avg.2016, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RIO 2016: Kajakaši šesti u finalu

Srpski kajkaši u dvosedu na 200 metara Nebojša Grujić i Marko Novaković zauzeli su danas šesto mesto na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

Grujić i Novaković su trku završili za 32,656 sekundi.
Zlatnu medalju osvojili su Španci sa 32,075 sekundi, Britanci su osvojili srebro rezultatom 32,368, dok je litvanska posada osvojila bronzu rezultatom 32,382 sekunde.
KAKVO CRNO SREBRO?! Vi ste zlatni!

The post RIO 2016: Kajakaši šesti u finalu appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OI UŽIVO: Srbija osvojila četvrtu medalju u Riju, Tomićević i Zorić vicešampioni, Novaković i Grujić šesti

Izvor: Večernje novosti, 18.Avg.2016

Srpski kajakaši Marko Tomićević i Milenko Zorić osvojili su srebrnu medalju u trci na 1.000 metara. Košarkašice igraju protiv Španije, odbojkašice protiv SAD, vaterpolisti izlaze na megdan Italiji Sjajan početak dana u Riju. Srbija ima i četvru medalju! Prvina borilište...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.