RIM JE NA NOGAMA: Ćiro i Sergej žele da sruše gradskog rivala

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2021, 08:40

RIM JE NA NOGAMA: Ćiro i Sergej žele da sruše gradskog rivala

Meč počinje u 18.

Na redu je veliki rimski fudbalski derbi. Lacio je domaćin Romi u meču 6. kola Serije A, a dule počinje u 18 časova.

Posle pet kola Roma ima 12, a Lacio osam bodova, i tim Žozea Murinja dočekuje današnji (18.00) rimski derbi u boljem raspoloženju. Ali Nebeskoplavi su formalni domaćini - kvota na keca je 2,75, na iks 3,35, i na dvojku 2,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lacio - Roma.

Lacijali ne znaju na pobedu na poslednje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << četiri utakmice. Nakon dve pobede na startu sezone u Kalču usledili su porazi od Milana i od Galatasaraja u Ligi Evrope. U prethodnih sedam dana Lacio je dva puta remizirao sa, na papiru slabijim ekipama od sebe, Kaljarijem (2:2) i Torinom (1:1).

Trener Maurisio Sari neće moći da računa na Zakanjija i Adekanjea zbog povreda, ali svi ostali će mu biti na raspolaganju. Ćiro Imobile će biti najistureniji, a ton igri će davati Sergej Milinković-Savić.

Roma od početka sezone ima sedam pobeda i jedan poraz u svim takmičenjima. Jedini poraz pretrpeli su na gostovanju u Veroni prošlog vikenda (2:3), ali su se odmah vratili na pobednički kolosek savladavši Udineze (1:0) sredinom ove sedmice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.