RIKARDO: Ne verujem da ću naredne godine biti u F1

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2022, 18:36

RIKARDO: Ne verujem da ću naredne godine biti u F1

Australijana na kraju sezone odlazi iz Meklarena.

Vozač Meklarena Australijanac Danijel Rikardo izjavio je danas da ne očekuje da će naredne sezone voziti za neki tim u šampionatu Formule jedan, prenose britanski mediji. Čelnici Meklarena su pre nekoliko nedelja najavili da će Rikarda u narednoj sezoni da zameni Oskar Pjastri. "Skaj sport" podseća da su ostala slobodna još samo dva mesta za narednu sezonu, jedno u Vilijamsu i drugo u Hasu.

 - Znao sam za Gaslija, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << znao sam da pregovaraju neko vreme. Bio sam spreman na to, pa smo pokušavali da se snađemo i da vidimo šta je sledeće. Mislim da je realnost da neću voziti u F1 u 2023. godini. Mislim da će u 2024. da bude boljih prilika - rekao je Rikardo. - Svakako da je plan da i dalje budem uključen u F1. Na ovo gledam kao na malu pauzu što se tiče moje karijere u F1. Cilj je da vozim 2024.

Australijanac je pre Meklarena vozio za Reno, Red Bul, Toro Roso i Hispaniju. On je ostvario osam pobeda u F1, a trenutno je 11. u generalnom plasmanu vozača sa 29 bodova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.