RIKARDINJO SE OPROSTIO NA NAJBOLJI NAČIN: Portugalci postali svetski šampioni

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2021, 22:47

RIKARDINJO SE OPROSTIO NA NAJBOLJI NAČIN: Portugalci postali svetski šampioni

Objedinili titule.

Futsal reprezentacija Portugala postala je svetski šampion pošto je u finalu šampionata održanog u Litvaniji savladala Argentinu sa 2:1. Portugalci su sada objedili evropsku i svetsku titulu, a legendarni Ronaldinjo se od reprezentacije oprostio na najbolji mogući način.

Žestoko je počelo u Kaunasu pošto je isključen Boruta zbog udaranja Rikardinja u devetom minutu, da bi šest minuta kasnije Portugal stigao do vođstva preko Varele kome je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << asistirao Brit. U 28. minutu Varela je svojim drugim golom udvostručio prednost Portugala posle auta koji je izveo Rikardinjo.

Argentinci su samo minut kasnije uspeli da smanje zaostatak preko Klaudina, ali nisu uspeli da učine više od toga, mada je Bazilo pogodio stativu. Podsetimo, Portugal je u osmini finala eliminisao reprezentaciju Srbije tek posle prdoužetaka rezultatom 4:3.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Natalija Guilter, fudbalerka iz Brazila

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.