RG: Troicki odustao u poslednjem trenutku

Izvor: N1 televizija, 27.Maj.2018, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RG: Troicki odustao u poslednjem trenutku

Srpski teniser Viktor Troicki povukao se sa Rolan Garosa pred meč prvog kola, koji je trebalo da odigra sa bugarskim predstavnikom Grigorom Dimitrovim.

Meč je trebalo da počne u nedelju u 11 časova, ali je neposredno pre toga stigla informacija da Troicki odustaje.

Srpski teniser je zbog povrede prethodno predao i meč druge runde >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << kvalifikacija za turnir u Rimu, a očigledno nije uspeo da problem reši do početka drugog Gren slema u sezoni.

Umesto Troickog na megdan Dimitrovu će 'laki luzer' Mo Safvat.

Inače, Srbin je u 15 odigranih mečeva ove sezone izgubio 10, što je dovelo do pada na 89. poziciju na ATP listi.

Prošle godine Troicki je u Parizu poražen u drugom kolu.

Roland Garros update:

OUT: Troicki

IN: Safwat (LL, will play Dimitrov)

Next LL: Trungelliti (probably)



Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RG: Viktor odustao u poslednji čas

Izvor: Mondo, 27.Maj.2018

Srpski teniser se povukao sa Rolan Garosa..Foto: MN Press..Viktor Troicki trebalo je da "otvori" ovogodišnji program na Rolan Garosu u susretu protiv Grigora Dimitrova na "Filip Šatrijeu", ali je odustao u poslednji čas...Srpski teniser se sa drugog grend slema sezone povukao zbog povrede i pre nego...

Nastavak na Mondo...

Troicki se povukao sa Rolan Garosa

Izvor: BKTV News, 27.Maj.2018

Prethodno je odustao i od kvalifikacija na mastersu u Rimu...Srpski teniser Viktor Troicki povukao se sa Rolan Garosa baš pred otvaranje gren slema protiv Grigora Dimitrova...Troicki i Bugarin je trebalo da otvore Rolan Garos na glavnom terenu "Filip Šatrije", a Srbina je zamenio "laki luzer" Mohamed...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.