RG: Tipsarević - Vemić na startu

Izvor: B92, 26.Maj.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RG: Tipsarević - Vemić na startu



Srpski teniseri Janko Tipsarević i Dušan Vemić boriće se u prvom kolu Rolan Garosa, odlučeno je žrebom u Parizu. Tipsarević je mesto u glavnom žrebu izborio po plasmanu, a Vemić mu se pridružio posle uspešnih kvalifikacija. U drugom kolu bolji iz srpskog okršaja igra sa pobednikom meča Marat Safin (22. nosilac) - Fernando Visente. Novak Đoković, koji je šesti nosilac, igraće sa Santjagom Hiraldom iz Kolumbije, dok će rival Borisa Pašanskog biti Ivan Navaro Pastor >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz Španije.

Na ženskom turniru rivalka Ane Ivanović (sedmi nosilac) biće Šveđanka Sofija Arvidson, dok je protivnica Jelene Janković (četvrti nosilac) Francuskinja Stefani Forec.

Meč Tipsarević - Vemić igra se već u nedelju od 11 časova na terenu 17. Meč Safin - Visente otvara turnir na Šatrije terenu.

Imena igrača izvučena su na svečanosti u kojoj su učestvovali branoci trofeja Rafael Nadal i Žistin Enan.

Takmičenja na Rolan Garosu počinje u nedelju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.