RG - Krunić servirala za meč, prekid zbog mraka!

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2019, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RG - Krunić servirala za meč, prekid zbog mraka!

Srpska teniserka Aleksandra Krunić propustila je priliku da danas završi posao u drugom kolu Rolan Garosa.

Veliku šansu imala je Aleksandra Krunić da još večeras obezbedi plasman u treće kolo Rolan Garosa, ali će sutra ponovo morati na teren.

Meč drugog kola između Aleksandre Krunić i Lesje Curenko prekinut je pri rezultatu 1:1 (7:5, 5:7, 6:6) posle gotovo dva i po sata igre.

Po dvanaest gemova odigrano je u prvom i drugom setu, a u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << trećem je usledila revija brejkova, osam u dvanaest gemova.

Aleksandra Krunić je najpre oduzela servis protivnici, povela sa 6:5 i imala 30:0, da bi zatim propustila meč loptu. Curenko je uzvratila brejkom, a kako je mrak pao sudija je odlučio da prekine meč.

Srpska teniserka i Lesja Curenko ponovo će na teren tokom sutrašnjeg dana kako bi dovršile borbu za plasman u treće kolo.

Pobednicu u trećem kolu čeka braniteljka trofeja Simona Halep.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rolerkoster Aleksandre Krunić nastaviće vožnju u petak

Izvor: MozzartSport.com, 30.Maj.2019

Teniski rolerkoster Aleksandre Krunić na Rolan Garosu nastaviće se u petak. Posle dva i po sata igre i 6:6 u trećem setu organizator je rešio da zbog mraka prekine meč, pa će srpska teniserka narednog dana morati ponovo na teren protiv Lesije Curenko. Meč je imao neverovatne preokrete. Krunićeva...

Nastavak na MozzartSport.com...

Krunićeva propustila meč loptu protiv Curenko, nastavak sutra

Izvor: Danas, 30.Maj.2019

Meč drugog kola Otvorenog prvenstva Francuske u Parizu između srpske teniserke Aleksandre Krunić i Ukrajinke Lesje Curenko prekinut je večeras u trećem setu zbog mraka i biće nastavljen sutra. Članak Krunićeva propustila meč loptu protiv Curenko, nastavak sutra se pojavljuje prvo na Dnevni list...

Nastavak na Danas...

Pravac - osmina finala

Izvor: MozzartSport.com, 31.Maj.2019, 10:19

Dok muškarci danas zatvaraju drugo kolo, ženski deo Rolan Garosa ulazi u treću od sedam mogućih rundi. DNEVNI RASPORED MEČEVA A to znači da kreću obračuni za osminu finala pošto je u glavnom žrebu preostalo 32 takmičarke, tačnije 30 pošto ovog jutra slika nije kompletna jer je potrebno da...

Nastavak na MozzartSport.com...

Šteta: Aleks pala posle 20 gemova u trećem setu!

Izvor: Mondo, 31.Maj.2019

Aleksandra Krunić nije izborila plasman u treće kolo Rolan Garosa u meču koji je igran dva dana..Aleksandra Krunić propustila je priliku da u četvrtak uveče realizuje meč loptu, i ispostavilo se da ju je to koštalo plasmana prvi put u treće kolo Rolan Garosa...Lesija Curenko uspela je pre mraka...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.