RG: Izašao raspored mečeva 1. dana

Izvor: MozzartSport.com, 27.Maj.2017, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RG: Izašao raspored mečeva 1. dana

Na terenima u nedelju u Parizu Kvitova, Kerberova, Venus, Puj, Tim...a od Srba samo Lajović

Konačno je izašao raspored prvog dana ovogodišnjeg izdanja Rolan Garosa na kojem titule brane Garbinje Muguruza i Novak Đoković.

Obračune na  centralnom terenu "Filip Šatrije" otvara hrabra povratnica na tur, Petra Kvitova. Čehinja se tek oporavila od posekotine na šaci koju je zadobila u decembru od strane pljačkaša koji joj je upao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u kuću, a sutra od 11 časova igra protiv Amerikanke Džulije Boserap. Nakon njih publika u francuskoj prestonici će gledati prvi teniserku sveta, Anđelik Kerber u borbi sa opasnom Ruskinjom Ekatarinom Makarovom.

KERBER - MAKAROVA KI 1 (1,45), KI 2 (2,55) 

Od najinteresantinjuih mečeva prvog dana drugog grend slema sezone treba izdvojiti Luka Puj - Žilijan Beneto, Dominik Tim- Bernard Tomić i Monika Puig - Roberta Vinči.

TIM - TOMIĆ KI 1 (1,02), KI 2 (9,90) 

Od srpskih tenisera sutra na teren izlazi samo Dušan Lajović koji u prvom kolu muškog singal igra protiv opasnog Brazilca, majstopra za šljaku Tomaža Belučija.

BELUČI - LAJOVIĆ KI 1 (1,50), KI 2 (2,41) 

Program počinje od 11 časova, a kompletan raspored mečeva 1. dana Rolan Garosa pogledajte OVDE.

A iscrpnu najavu Rolan Garosa pročitajte OVDE.

(foto: Shutterstock)
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

KRAJ: Ajntraht - Dortmund (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 27.Maj.2017

Budite i danas uz nas i pratite najzanimljivije sportske događaje. Najave mečeva, kvote, rezime, predlozi....Dragi naši, to je to za danas. Čitamo se sutra. Laku noć!..ANŽE - PSŽ (tip 2, kvota 1,25) - rezultat 0:1..Izvukoše se Sveci. Napadao je tim Unaja Emerija najviše preko Anhela di Marije...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.