RG: Dvostruka pobeda Zimonjića

Izvor: B92, 03.Jun.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RG: Dvostruka pobeda Zimonjića



Nenad Zimonjić ostvario je u nedelju dve pobede na Otvorenom prvenstvu Francuske i plasman u četvrtfinale u konkurenciji muškog i miks dubla pariskog turnira. U muškom dublu, Zimonjić i Francuz Fabris Santoro, četvrti nosioci na Rolan Garosu, pobedili su belgijski par Fligen - Olivije Rohus sa 2:1 (5:7, 6:3, 6:2). U miks dublu, Zimonjić je u paru sa Slovenkom Katarinom Srebotnik savladao francusko-indijsku kombinaciju Santoro - Mirza sa 2:0 (6:2, 7:6).

U >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << muškom dublu, Belgijanci su dobili prvi set i najavili iznenađenje ali je već na početku drugog par Zimonjić, Santoro 'brejkom' došao do prednosti. U trećem setu problema za favorite nije bilo.

U četvrtfinalu Zimonjić i Santoro igraju sa boljim iz duela Klemon, Ljodra (Francuska) - Kunjicin, Tursunov (Rusija). Rusi su u drugom kolu eliminisali pete nosioce, Aljeta iz Zimbabvea i Henlija iz Australije.

Naredni protivnici Zimonjića i Srebotnik u miks dublu biće pobednički par iz duela prvih nosioca, američkog dubla Rejmond/Brajan i italijansko-švedske kombinacije Santanđelo/Aspelin.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.