RG: Conga predao, Južnji u četvrtfinalu

Izvor: Sportal.rs, 30.Maj.2010, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RG: Conga predao, Južnji u četvrtfinalu

Posle ženske, Francuska je ostala bez predstavnika i u muškoj konkurenciji na Rolan Garosu. Žo Vilfred Conga, uzdanica domaće publike, zbog povrede prepona, nije izdržao duže od jednog seta protiv Rusa Mihaela Južnog, koji je u momentu predaje protivnika imao prednost u setovima od 1:0 (6-2).

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Rodžer na Robina, ispao Mari

Izvor: B92, 30.Maj.2010

Rodžer Federer i Robin Soderling, prošlogodišnji finalista Rolan Garosa, ove godine sastaće se u četvrtfinalu. ..Federer je sa 3-0 u setovima eliminisao Stanislasa Vavrinku, a Soderling je takođe maksimalnim rezultatom izbacio Marina Čilića. ..Žo-Vilfrid Conga predao je meč Mihailu Južnom,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.