Izvor: MozzartSport.com, 11.Jul.2020, 08:18

REZZIME JUČERAŠNJEG DANA (petak): I Real je tu da pomogne

Pogledajte ko vam je 10. jula doneo novac, a ko je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

FEDERICIJA - NESTVED (tip 1, kvota 1,75) - 3:2
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Jedan od parova i tipova iz "maniih liga" koji smo vam danas preporučili da odigrate io još jedan tesan prolaz. Ali ipak - prolaz. Poveli su gosti u ovom meču Danske 2, pa su prekrenuli domaćini, da bi sve bilo rešeno u 73. minutu golom Gercena.

MBEJA SITI - POLISI TANZANIJA (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 2:1

Domaćin je danas morao da pobedi ne bi li ne bi lio se barem malo odlepio od opasne zone u ligi Tanzanije. Bilo je napeto, ali je uspeo slavivši nakon preokreta protiv Policajaca. I za prolaz našeg tipa sa lepom kvotom 1,60.

SPORTING - SANTA KLARA (tip 1, kvota 1,47) - rezultat 1:0

Ovaj trijumf je bitan po Sporting jer su Lavovi želeli da koliko-toliko osiguraju treću poziciju i da pobegnu Bragi barem na kratko pred sam finiš prvenstva. Tim iz Lisabona se dosta mučio da probije oklop Santa Klare, ali je na kraju uspeo za prolaz jednog od najigranijih tipova danas u MOZZARTU

Opširnije OVDE

GORNIK - RAKOV (tip 1, kvota 2,25) - rezultat 4:1

Možda i neočekivano lak prolazak ovog tipa i "hvatanje" zaista dobre kvote 2,25. Vervatno "naopušteniji" tip dana iako je počelo vođstvom gostiju već posle četiri minuta igre. Srećom, obrnulo se.

REAL M. - ALAVES (tip 1, kvota 1,23) - rezultat 2:0

Najigraniji tip dana. Ekipa Karima Benzeme je vezala osmu uzastopnu pobedu u Primeri, a petu bez primljenog gola, pa tri kola pre kraja ima ogromna četiri boda viška od drugoplasirane Barselone. Kraljevski klub je večeras bez mnogo problema savladao Aleves na svom terenu, iako je opet bilo detalja koji će uzburkati strasti u Kataloniji.

PRECRTANO

GIMARAIS - ŽIL VISENTE (tip 1, kvota 1,47) - rezultat 1:2

Delovalo je da je ovo jedan od sigurnijih kečeva danas, dosta nas ga je i odigrali. Ali... Kakva drama. Domaćin je vodio sve do zaustavnog vremena, a onda je Ruben Riberiro bio precizan u 93, a Bugarin Božidar Krajev u 99. minutu ove lude utakmice.

HNK GORICA - VARAŽDIN (tip 1, kvota 2,15) - rezultat 0:1

Varaždin je danas minimalnom pobedom na gostovanju Gorici uradio veliki posao i obezbedio opstanak u Prvoj ligi Hrvatske, popularnom HNL-u. Znali smo da je ovo rizik, kazala nam je i sama kvota, ali pokušali smo.

Opširnije OVDE

BOTOŠANI - ASTRA Đ. (tip 2, kvota 3,50) - rezultat 0:0

Domaća ekipa je imala inicijativu, bila daleko agresivnija, četiri puta je golamn Astre David Lazar zuastavljao šut u okvir gola. Sa druge strane gost je delovao nezinteresovano da napadne, solonio se na odbranu, te mnije imzo niti jedan šut u okvir gola niti korner, ali je uspeo u onome u čemu je nameravao.

Opširnije OVDE

HADERSFILD - LUTON (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 0:2

Teško veče za kspiortsko klađenje upotpunio je i ovaj duel gde je gost sa lagabnih 2:0 odneo ceo paket bodova u Luton. I timepopravio šanse da se do kraja sezone izvuče iz zone ispadanja iz Čempionšipa.

SOSIJEDAD - GRANADA (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 2:3

Bio je ovo sudar Sosijedada koji se borio da pobedom dodatno skoči na tabeli i uđe u zonu šestog i petog mesta, a Granada se borila da pobedom i sa tri boda proba da barem ima šansu da se izbori za izlazak u Evropu. I pokazali su opet gosti koliko su đavolski nezgodna ekipa pa su u 89. minutu pogodili za 3:2 (2:0) i ogromno slavlje na Anoeti.

Opširnije OVDE

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.