Izvor: MozzartSport.com, 04.Nov.2020, 00:25

REZZIME DANA (utorak): Velikani odradili posao, nesanica zbog Čempionšipa

Pogledajte ko vas je prodao 3. novembra, a ko vam je doneo novac

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

ATALANTA – LIVERPUL (tip 2, kvota 2,25), rezultat >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 0:5

Bilo je onih koji su sumnjali, koji su se pitali šta će Diogo Žota Liverpulu. Zar prvak Engleske da pojačanje nađe u Vulverhemptonu i da ga plati 45.000.000 evra!?Ali, korak po korak, utakmicu po utakmicu, momak rođen u Portu, a fudbalski prohodao u Pasoš Fereiri, počeo je da ubeđuje i Neverne Tome. Posle večerašnje partiture u Bergamu valjda više nema onih koji misle da Žota nije dovoljno dobar da nosi crveni dres.Atalanta igra prelep fudbal, otvoren, napadački, superatraktivan, ali ovog puta je morala da se nakloni šampionu Engleske. I Diogu Žoti, koji je sa tri gola bacio Boginju na teme – 5:0. Utakmica slati za one koji su se odlučili za Redse

MANČESTER SITI - OLIMPIJAKOS (tip 1, kvota 1,23), rezultat 3:0

Ima takvih dana, kada Mančester Siti oseti da je mnogo bolji od rivala, pa se zadovolji sakrivanjem lopte. Ne izgleda to lepo, ni atraktivno, ali posle 90 minuta igre na Etihadu svi su bili zadovoljni. Građani što su dokazali autoritet i dominaciju, izraženu kroz posed lopte i mnogo veći broj pasova. Olimpijakos zbog toga što je skupo prodao kožu, i što je demonstrirao čvrstinu i defanzivnu stabilnost, što je zaštitni znak Pedra Martinsa. Na kraju je bilo 3:0 za Siti.

SALCBURG - BAJERN (tip 2, kvota 1,40), rezultat 2:6

Malo vas je Bajern nervirao, ali vas je na kraju obradovao. Nije bilo nikakve dileme na ovom meču. Salcburg je poveo u ranoj fazi, čak uspeo da izjednači sredinom drugog poluvremena. Ali bavarska mašina je radila 90 minuta. Na kraju su Sane, Levandovski i Boateng postavili stvari na svoje mesto.

MIDTJILAND - AJAKS (tip 2, kvota 1,88), rezultat 1:2

Igrarije oko toga ko može u Dansku, ko ima, a ko ne validan test na kovid od igrača Ajaksa, obile su se Midtjilendu o glavu. Vratile su mu se kao bumerang.Nadali su se Danci da će uhvatiti Holanđane nespremne, umorne, nervozne, a u stvari su samo probudili uspavanog lava. Već u prvom minutu Ajaks je poveo, Tadić je namestio gol Entoniju, a u 12. je bilo 2:0, pošto je golman Midtjilanda skrivio indirekt na petercu, a Tadić ga spakovao pod prečku. Uspeli su domaći da smanje na 2:1 preko Drejera, koji je posle toga maltene sam počeo da ugrožava ekipu iz Amsterdama. Tukao je iz svih pozicija, ponekad i nerezonski, ali nije odustajao.

PORTO - MARSELJ (tip 1, kvota 1,98), rezultat 3:0

Godinama je Olimpik iz Marselja pokušavao da uđe u Ligu šampiona. Menjao igrače, smenjivao trenere, dok nije pronašao sreću sa Viljašom Boašom. Međutim, svi su izgledi da će šampion Evrope iz 1993. godine želeti da zaboravi ovogodišnju avanturu u elitnom društvu. Olimpijakos ih je pobedio golom u 90. minutu, Siti ih je uništio na Velodromu, dok su igrači Olimpika večeras pali u Portugalu skoro bez ispaljenog metka. Promašeni jedanesterac Pajea bio je sve što je uradila Boaševa ekipa. Ostalo je pripalo domaćinu, kadrom da se pobije sa Olimpijakosom za drugu poziciju. Gotovo rutinski Porto je savladao predstavnika Francuske (2:0) i sa maksimalnim učinkom završio ciklus od dve vezane utakmice kod kuće.

REAL MADRID – INTER (tip 1, kvota 2,10), rezultat 3:2

Zakomplikovali su Real Madrid i Inter sebi živote slabim rezultatima u prva dva kola Lige šampiona, pa su večerašnji međusobni okršaj dočekali kao malo finale za dalje ambicije. Iz tog malog finala je kao pobednika izašao Real koji je pobedom 3:2 bacio Nerazure na konopce. U narednom kolu je revanš u Milanu i ako Inter ne pobedi, može da zaboravi na osminu finala Lige šampiona. Real je u boljoj poziciji... Revanš će zaista biti finale za oba tima.

KARDIF – BARNSLI (tip 1, kvota 2,15), rezultat 3:0

Ovo je bio vaš odličan posao. Osetili ste dobru kvotu i na kraju profitirali. Kardif je bez većih problema zabeležio još jednu pobedu, demonstrirao i silu u sudaru sa Barnslijem. Već u četvrtom minutu domaćin je poveo. Potom je do kraja poluvremena Kardif pogodio iz penala. Lako uhvaćena kvota 2,15.

PRECRTANO

LOKOMOTIVA MOSKVA - ATLETIKO MADRID (tip 2, kvota 1,43), rezultat 1:1

Moskva se povijala, ljuljala, drmala, ali nije pala. Još jedan bod na konto Lokomotive u Ligi šampiona, Atletiko je zaustavljen u ruskoj prestonici – 1:1. Još jedan bod za Marka Nikolića, Bajern i Hansija Flika nije uspeo da ukoči, ali Atletiko i Dijega Simeonea jeste. Bilo je i sreće koja je pogurala Lokomotivu, dosta sreće, dva puta se tresla prečka gola Mašinovođa, ali je i golman Giljerme imao sjajnu noć, Jorgandžije nisu uspevale sat vremena da mu pronađu Ahilovu petu. Možda su gosti zaslužili više od boda, međutim, za razliku od prethodne dve sezone, kada su dva puta tukli Lokomotivu u Moskvi, ovog puta moraju da se zadovolje sa pola plena.

NORIČ – MILVOL (tip 1, kvota 2,00), rezultat 0:0

Blago rečeno – katastrofa. Posebno kada vidite statistiku sa ovog meča. Norič je imao 27 šuteva ka golu rivala, devet je išlo u okvir. Međutim, ništa to nije vredelo. Milvol je odoleo i odneo vam dobitak.

ŠEFILD VENDZDEJ – BORNMAUT (tip 2, kvota 1,95), rezultat 1:0

Nije vam se posrećilo igranje na Bornmut. Vrlo tvrd meč viđen je u Šefildu. Bornmaut je promašio mnogo šansi da bi se na teškom terenu nadao dobrom rezultatu. Loša ofanzivna partija obila im se o glavu kada je Beri Banan pogodio iz jedanesterca. Minut pre toga Bornmut je ostao sa igračem manje. Definitivno su se tada raspršila vaša nadanja.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Rezzime jučerašnjeg dana (utorak): Bavarska mašina opet nije zakazala

Izvor: MozzartSport.com, 04.Nov.2020

Pogledajte ko vam je doneo novac 3. novembra, a ko vas je prodao....NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu...OVDE pogledajte kako...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.