Izvor: MozzartSport.com, 26.Okt.2021, 23:51

REZZIME DANA (utorak): Milan, Arsenal i Dortmund ispoštovali, Čelsi, Porto i Viljareal razočarali

Pogledajte ko vam je doneo novac 26. oktobra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

MILAN - TORINO (tip 1, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kvota 1,65) - rezultat 1:0

Malo ko je verovao da Milan može da ponovi blistav start iz prošle sezone, ali Rosoneri beleže još bolje rezultate nego tada! Večeras su opet samostalno iskočili na prvo mesto tabele Serije A, zabeležili su šestu uzastopnu pobedu u prvenstvu i imaju neverovatnih 28 od mogućih 30 bodova! Prošle sezone su posle 10 kola imali 26... Nova žrtva Milana je bio žilavi Torino koji će imati za čim da žali posle večerašnjeg duela.

Opširnije OVDE.

HOFENHAJM - HOLŠTAJN KIL (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 5:1

Opravdao je Hofenhajm ulogu favorita i to je uradio sa stilom. Interesantno je da su gosti sami sebi pucali u noge u prvom poluvremenu i to dva puta. Van den Berg i Val su postigli autogolove i tako praktično potpisali kapitulaciju. Uspeo je Nojman da pogodi pravu mrežu u nastavku i vrati nadu Kilu, ali ju je brzo oduzeo Štiler. Munas Dabur i Jakom Brun Larsen su u nastavku samo potvrdili pobedu domaćina u Zinshajmu.

DORTMUND - INGOLŠTAT (tip 1, kvota 1,13) - rezultat 2:0

Torgan Azar je večeras sa dva pogotka bio direktno zaslužan za plasman Milionera u osminu finala Kupa Nemačke protiv Ingolštata. Može se reći da je Azar, uz kapitena Marka Rojsa, bio poslednji adut Marka Rozea u pokušajima da se probije štit pred golom Fabijana Buntića. Ušao je u 71. minutu i bukvalno u svojoj prvoj akciji postigao gol. Još je i povukao tu akciju na sebi prepoznatljiv način sa levog boka, ispratio akciju, a onda se našao na pravom mestu kod ubačene lopte Julijana Branta.

Opširnije OVDE.

ARSENAL - LIDS (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 2:0

Arsenal još uvek ne deluje dominantno kao što bi želeli njegovi navijači, ali konačno pobeđuje onda kada se to od njega očekuje i to je dovoljno da se na makar nakratko smire strasti na Emirejtsu. Tobdžije su konstatno napadale protiv Lidsa, ali nisu imale mnogo šansi. Čekalo se na Kaluma Čejmbersa, koji je 23 sekunde posle ulaska na teren sa klupe probio led. Tačku je u 69. minutu stavio Edi Nketija.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

MAJNC - BILEFELD (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 2:2 /posle produžetaka 2:3/

Poveli su gosti preko Okunve još u drugom minutu, da bi gosti za samo šest minuta u drugom delu stigli do preokreta. Igrao se 53. minut kada je Burkart poravnao, da bi potom Onisivo preokrenuo rezultat na asistenciju strelca izjednačujućeg pogotka. Kada se činilo da će doći Kec u Majncu, Klos pogađa i Arminija uspeva da izbori produžetke... Ne i prolazak u narednu rundu, pošto se domaćin bolje snašao u dodatnih 30 minuta.

ČELSI - SAUTEMPTON (tip 1, kvota 1,53) - rezultat 1:1 /penalima 4:3/

Čelsi se preznojavao, bio na konopcima u jednom trenutku, ali je prošao u četvrtfinale Liga kupa Engleske. Ekipa Tomasa Tuhela je savladala borbeni Sautempton nakon izvođenja jedanaesteraca, čime je sprečena velika senzacija u ovom takmičenju.

Opširnije OVDE.

SANTA KLARA - PORTO (tip 2, kvota 1,53) - rezultat 3:1

Veliko iznenađenje u drugom kolu Liga kupa u Portugaliji. Santa Klara je na svom terenu savladala Porto. Domaćin je imao dva gola prednosti do 83. minuta, kada je Mehdi Taremi vratio nadu Zmajevima. Ipak, pogodak Iranca nije bio dovoljan da veliki favorit izbegne poraz, kako je pobedu domaćina u šestom minutu nadoknade overio Da Kunja Koreja. Santa Klara je tako sa četiri boda na čelu Grupe D, Porto je poslednji bez bodova (danas odigrao prvi meč). U grupi je još Rio Ave (sa bodom), a dalje ide samo prvoplasirani tim.

OSNABRIK - FRAJBURG (tip 2, kvota 1,70) - rezultat 1:1 /penalima 2:3/

Kada je Vinćenco Grifo pogodio u 33. minutu, delovalo je da će Frajburg obradovati sve koji su se odlučili da iskoriste lepu kvotu na goste. Ipak, bacio je Guganing sve kladioce koji su u Osnabriku odigrali dvojku u očaj. Zatresao je mrežu bundesligaša u sedmom minutu nadoknade i u poslednjim sekundama odveo meč u produžetak... Došao je Frajburg na kraju do pobede, ali tek posle izvođenja penala...

VILJAREAL - KADIZ (tip 1, kvota 1,42) - rezultat 3:3

Iznenađenje na Madrigalu. Žuta Podmornica nije uspela da savlada Kadiz. Bila je i na ivici poraza, ali joj je bod u sudijskoj nadoknadi doneo Arno Danjuma. Kadiz je preopustio loptu rivalu i pretio iz kontri, a svoje šanse na najbolji način koristio. Poveli su gosti preko Lozana, Pau Tores je poravnao rezultat krajem prvog poluvremena, ali je u sudijskoj nadoknadi Lozano drugim golom omogućio gostima da sa viškom odu na odmor. Isti fudbaler je kompletirao het-trik posle samo sedam minuta igre u nastavku i Viljareal je bio pred porazom. Ipak, Dija i Danjuma uspevaju u poslednjih 17 minuta da izbore bod, mada teško da će on zadovoljiti aptetite ekipe Unaja Emerija...

U TOKU

SPORTING - FAMALIKAO (tip 1, kvota 1,45) - rezultat

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Rezzime jučerašnjeg dana (utorak): Sportingova pobeda za 50 posto uspešnosti

Izvor: MozzartSport.com, 27.Okt.2021, 07:10

Pogledajte ko vam je 27. oktobra doneo novac, a ko prodao....NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu...OVDE pogledajte kako smo mi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.