REZZIME DANA (utorak): Lester opet cepa tikete, prokleti su Suningovi milioni

Izvor: MozzartSport.com, 01.Avg.2017, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REZZIME DANA (utorak): Lester opet cepa tikete, prokleti su Suningovi milioni

Pogledajte ko vam je 1. avgusta doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste vi tipovali.

ZAOKRUŽENO:

VEHEN >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << - UNTERHAHING (tip 1, kvota 1,85)  - rezultat 1:0

Možda je Vehen mogao da bude i ubedljiviji, ali nema veze. I ovako je dobro. David Blaha je u 18. minutu postigao gol i postavio konačan rezultat. Kec i kvota 1,85 su arhivirani. Nije loše.  Inače, tim iz Vizbadena posle trećeg kola ima maksimalan učinak sa gol-razlikom 6:0, tako da razmislite da ih i ubuduće stavljate na tikete.

GUANGDŽU EVERGRANDE - GUANGDŽOU R&F (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 7:2

Renatinjo je u osmom minutu pogodio sa bele tačke, pa se učinilo da ona dva uzastopna trijumfa Guangdžoua R&F nad gradskim rivalom nisu bila plod puke slučajnosti ili lošeg dana Skolarijevih momaka.  Ipak, ispostavilo se da je ovaj gol samo razbesneo domaćina. Brazilac Muriki je pronašao put do mreže apsolutno indisponiranog Piksijevog tima u 14. i 36. minutu, u međuvremenu je i Alan materijalizovao jedanaesterac, a Ju Hančao je pred pauzu povisio na nedostižnih 4:1. Da stvari budu gore po PiksijaČen Žižao je baš pred poluvreme isključen, tako da je već tada bilo jasno da će drugo poluvreme biti puko odrađivanje posla. Skolarijeva aždaja je progutala Piksija.

ATLETIKO MADRID - NAPOLI (tip 1, kvota 2,25) - rezultat 2:1

Iako se radilo o prijateljskom meču, na terenu je bilo dosta vatre, a Jorgandžije su kraj meča dočekale sa igračem manje posle isključenja prgavog Godina u 90. minutu. Posle mršavih 0:0 u prvom delu mnogo bolja utakmica viđena je u nastavku. Hoze Kaljehon je u 56. minutu majstorskim volejom konačno probušio večeras odličnog Oblaka. Prvo je iskusni panter Fernando Tores majstorski pretvorio pas Grizmana u izjednačenje u 72, a samo desetak minuta kasnije rezervista Vijeto je iz blizine vrhom kopačke kompletirao potpuni preokret i trijumf Atletika od 2:1.

ERFURT - HANZA (tip 2, kvota 2,60) - rezultat 0:1

Hanza nastavlja da seje strah po Nemačkoj. Ovoga puta je savladan Erfurt u gostima sa 1:0. Jedini gol na meču postigao je Oliver Huzing u 27. minutu. Iako su ovi timovi tradicionalno igrali GG, a i Erfurt je takođe poznat po goleadama, Pavel Dočev je perfektno zategao odbranu tima iz Roštoka koji u dosadašnjem toku prvenstva nije primio niti jedan gol!

ŠTUTGART - HADERSFILD (tip 3+, kvota 1,65) - rezultat 3:3

Nemački klub je bio bolji u prvom, a Englezi u drugom poluvremenu. Švabe su povele u 12. minutu preko Simona Terodea, a prednost je duplirao Šadrak Akolo četiri minuta pre kraja prvog dela utakmice. Hadersfild se probudio u nastavku. U 54. minutu Radživ van la Para je smanjio zaostatak engleskog kluba, ali je Timo Verner u 67. minutu povisio na 3:1. Ipak, završnica meča apsolutno je pripala engleskom klubu. Najpre je u 77. minutu Kolin Kvaner smanjio na 3:2, a konačan rezultat postavio je Šon Skanel.

NARVA - KALJU (tip 2, kvota 1,42) - rezultat 0:3

U Estoniji ništa novo. Kalju je trijumfovao na gostovanju Narvi u odloženom meču 19. kola tamošnje Meistrilige - 3:0 (1:0). Artur Valikaev je već u četvrtom minutu nagovestio pobedu svog tima. Liliju je na isteku časa igre povisio prednost Kaljua na 2:0, a konačan rezultat postavio je pomenuti Valikaev u 72. minutu. Čestitamo svima koji su ovde gađali dvojku (kvota 1,42), 2-2 (1,98), sigurnu pobedu gostiju (2,40), 2&3+ (1,85), duplu pobedu (2,80)...  Inače, ovo je treća uzastopna sigurna pobeda Kaljua. Znate šta vam je činiti sledeći put.

BRAUNŠVAJG - FIORENTINA (tip 2, kvota 1,35) - rezultat 2:3

Igrao se 77. minut, Viola je imala korner, a posle centaršuta sa leve strane Rumuna Hadžija, popularni Bleki je u svom stilu, glavom, matirao golmana Ajntrahta Engelharta i postavio konačan rezultat. Viola je bila bolja u okršaju sa nemačkim drugoligašem, a dva pogotka za italijanski klub postigao je i talentovani Federiko Kjeza

PRECRTANO:

BARTON - LESTER (tip 2, kvota 1,50) - rezultat 2:1

Očekivalo se da Lisice pojedu Barton za doručak, ali eto, i to se dešava. Pripremni je period, tumbaju se timovi, rezultat je često u drugom planu... Houp Akpan i Lukas Ekins su u prvih pola sata razbucali Lester koji je pokazao znake života tek u drugom poluvrmenu pogokom Herija Meguaira. Šteta...

ŠANGAJ ŠENHIN - ĐENGSU SUNING (tip 2, kvota 1,50) - rezultat 2:1

Drugoligaš Šangaj Šenhin, koji je u prvom meču izborio remi (2:2), napravio je novu senzaciju savladavši Đengsu Suning na svom terenu - 2:1 (1:1). Đi Sijang je već u drugom minutu postigao gol za goste, ali je 180 sekundi kasnije usledio brzopotezni odgovor raspucanog Bira Brita. Brazilac je u 54. minutu zapečatio sudbinu imperije iz Nankinga obezbedivši svom timu prolaz u polufinale. Inače, Đengsu je u finišu utakmice ostao sa desetoricom na terenu. Ko je predosetio keca, mogao je da zaokruži kvotu 5,80!

OULU - HONKA (tip 2, kvota 2,05) - rezultat 2:2

Perje je letelo davne 2010. godine, letelo je i pre mesec dana,  a isti scenario videli smo danas na susretu Oulua i Honke - 2:2 (1:2). Jasno, druga finska liga ne obiluje kvalitetom, ali bar su oni koji su ovaj par stavili na tiket imali čime da ispune popodne. A prštalo je na sve strane. Prvo je Masar Omer doveo favorizovane goste u vođstvo u devetom minutu, Žair je u 40. minutu izjednačio sa bele tačke, a bukvalno minut kasnije Joel Perovuo vratio prednost Honki. Konačan rezultat postavio je Ero-Mati Auvinen u 63. minutu. Oulu je u finišu ostao sa desetoricom na terenu, ali se to nije odrazilo na rezultat. Zaključak: Isplati se s vremena na vreme staviti Fince na tiket. Kvota na 4+ bila je 3,00, a na 4-6 3,45! Znamo, ne znači ništa onima koji su gađali dvojku...

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.