Izvor: MozzartSport.com, 22.Jun.2021, 23:17

REZZIME DANA (utorak): Engleska i Hrvatska nisu razočarali, Toršavn rušio

Pogledajte ko vam je doneo novac 22. juna, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

ČEŠKA - ENGLESKA (tip >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 2, kvota 1,70) - rezultat 0:1

Imali su i jedni i drugi luksuz što im prolaz dalje nije zavisio od ove utakmice. Ali, bacili su i Englezi i Česi sve na teren, jer prvo mesto nije za bacanje, donosi uslovno rečeno lakšeg rivala u osmini finala. Mada, diskutabilna je ta računica, jer taj protivnik može da bude Francuska, Nemačka ili Portugalija. Skoro da je svejedno. Da je jednako pakleno... Engleska je dobila meč protiv Češke sa 1:0, osvojila je prvo mesto i sačekaće do sutra uveče kada će saznati preko koje velesile vodi put do četvrtfinala.

Opširnije OVDE.

ZAMALEK - LEL MAKASA (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 2:0

Zamalek je opravdao očekivanja i rutinski obezbedio plasman u polufinale egipatskog kupa. Celo poluvreme mreže su mirovale, ali onda je Zalamek dodao gas i za četiri minuta u nastavku razrešio sve dileme. Oba puta strelac je bio Ibrahim Obama.

HRVATSKA - ŠKOTSKA (tip 1, kvota 2,55) - rezultat 3:1

Postigao je Patrik Šik gol sa pola terena, pravom bombom Andreas Kristensen uveo Dance u osminu finala, ali u konkurenciju za najlepši pogodak Prvenstva Evrope će ući i genijalnost Luke Modrića vredna plasmana Hrvatske u nokaut fazu takmičenja. Kapiten Vatrenih često u dresu Reala liči na igrača koji obrađuje informacije poput savremenog računara, dok je na Hempden parku delovalo kao da sedi u prostoriji NASA za lansiranje rakete. Jednu takvu, zemlja-vazduh, ispalio je u 62. minutu odlučujuće utakmice Grupe D i preko Škotske podigao neubedljive viceprvake sveta među 16 najboljih ekipa Starog kontinenta – 3:1.

Opširnije OVDE.

OLESUND - STJORDALS (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 5:1

Teško da među kladiocima postoji bolji osećaj od onog kada čekaju konačan ishod na jednoj utakmici i sve bude jasno već posle 45 minuta. E, tako je bilo u današnjem susretu između Olesunda i Stordalsa gde je domaćin pregazio rivala za nešto više od pola časa. Samo dva minuta izdržali su gosti, a onda je do 34. minuta na semaforu stajalo 4:0. Mogli ste odmah da zaokružite pogodak.

LOS ANDES - KANJUELAS (tip 1, kvota 1,82) - rezultat 3:1

Los Andes nije ništa prepustio slučaju, zbog čega je obezbedio pobedu bez mnogo čekanja. Gol posle pola časa mnogo je olakšao posao, da bi Enco Lopez sa još dva hica u nastavku doneo siguran trijumf, tako da utešni pogodak gostiju nije mnogo promenio stvari.

FOLGORE - PRIŠTINA (tip 2, kvota 1,10) - rezultat 0:2

Priština je uspela da obezbedi prolaz u finale preliminarne runde kvalifikacija posle sigurne pobede. Folgore je kao domaćin igrao utakmicu u albanskoj Elbasan Areni, ali nije izdržao dugo. Tek nešto više od poluvremena. Krasnići je u 51. minutu doveo Prištinu do vođstva, da bi Hoti u prvom minutu nadoknade postavio konačnih 2:0.

PRECRTANO

ASTANA - ORDABASI (tip 1, kvota 1,48) - rezultat 0:2

Ordabasi je izrežirao baš veliko iznenađenje u prvenstvu Kazahstana i tako potvrdio da je Astana zaista u krizi rezultata. Četvrta utakmica u poslednjih pet kola završila se nepovoljno po Astanu, dok je Ordabasi potvrdio koliko je nepredvidiva ekipa koja može da pobedi, ali i da izgubi od svakog. Ceo posao završen je za dva minuta, a iako je imala više od sat vremena za preokret Astana nije uspela.

TORŠAVN - INTER ESKALDES (tip 1, kvota 1,38) - rezultat 0:1

Kakav kiks Toršavna koji je ostao bez finala pretkvalifikacija pošto je na svom terenu dopustio klubu iz Andore da slavi iako je uoči susreta bio ozbiljan favorit. Jedini gol na utakmici pao je u 61. minutu preko Betriuja, što je na kraju bilo dovoljno da vam pokvari planove na tiketima. Toršavn je odigrao jako loše i nijednog trenutka se nije osetilo to da je na papiru favorit.

ALMAGRO - DEP. SANTAMARIJA (tip 1, kvota 2,15) - rezultat 1:1

Igrali ste ovde na veliko i pojurili keca zbog dobre kvote i tradicije, ali se ona završila danas posle pet godina. Almagro je posle toliko vremena prvi put odigrao meč na svom terenu koji nije dobio protiv Santamarije. A mogao je komotno i danas da prođe kec. Pazite ovo – Almagro je poveo preko Gonzala u završnici prvog dela, gosti su u 60. minutu ostali s igračem manje, ali ni to sve nije bilo dovoljno, jer je Mičel u 90. minutu zatresao mrežu i postavio konačnih 1:1...

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Rezzime jučerašnjeg dana (utorak): Nije to tako loše

Izvor: MozzartSport.com, 23.Jun.2021, 08:36

Pogledajte ko vam je doneo novac 22. juna, a ko vas je prodao..NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu...OVDE pogledajte kako smo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.