Izvor: MozzartSport.com, 29.Nov.2020, 00:20

REZZIME DANA (subota): Favoriti padali svim ligama Petice

Pogledajte ko vam je 28. novembra doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO:

MANČESTER SITI - BARNLI (tip 1, kvota 1,20 >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ) - rezultat 5:0

Kada vide u rasporedu da im sledi put na Etihad, igračima Barnlija šortsevi sami spadaju. Jer znaju da tamo ne samo da nemaju šta da traže, nego je tamo njihovo strašno gubilište. Brojke sve govore: Građani su danas tukli Klaretse 5:0. I to je četvrti put uzastopno da se okršaj ova dva tima na plavoj strani Mančestera završi rezultatom 5:0!

Opširnije OVDE.

RB LAJPCIG - BILEFELD (tip 1, kvota 1,28) - rezultat 2:1

Domaćin je igrao pod ručnom, čuvajući se za ključno evropsko gostovanje u Turskoj, ali ipak je sve držao pod kontrolom u većem delu meča. Imali su Bikovi sigurnih 2:0, sve do 75. minuta, kada je Klos vratio neizvesnost u ovaj duel. Prethodno je Lajpcig golovima Anhelinja i Nkunkua zakoračio ka sigurnom trijumfu. Rezultatski, drama je bila tu, ali praktično ništa od toga, jer Negelsmanovi momci su uzeli loptu pod svoje i nisu dozvolili gostima iz Bilefelda da im ugroze ceo plen.

Opširnije OVDE.

EMEN – AJAKS (tip 2, kvota 1,18) – rezultat 0:5

Armada iz Amsterdama je tukla i po Emenu iz svih oružja. Prosto, renome izgrađen u dosadašnjem delu sezone mora da se sačuva. Ako je prosek četiri gola po utakmici, onda i u mrežu Emena moraju da budu bar četiri komada. Rečeno – učinjeno. Čak i bez konkretnog doprinosa Dušana Tadića u golovima ili asistencijama, Kopljanici iz Amsterdama su kao gosti pregazili skromni Emen.

Opširnije OVDE.

MENHENGLADBAH – ŠAKLE (tip 1, kvota 1,40) – rezultat 4:1

Konačno pravi Gladbah i u Bundesligi! Posle deset komada u mreži Šahtjora u Ligi šampiona, te samo jednog boda u poslednjih 180 minuta domaćeg šampionata, momci Marka Rozea odigrali su na nivou kakav im priliči i najgori tim lige nije imao šta da traži na Borusija parku. Šalke se držao nekih pedesetak minuta, a onda se kao po običaju raspao.

Opširnije OVDE.

 PRECRTANO:

DORTMUND - KELN (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 1:2

Sve dobro što uradi danas, Borusija sutra poništi. I tako već godinama unazad. Konstatnost je ono što fali Milionerima da bi se ravnopravno borili za titulu sa Bajernom. Izdanje protiv Kelna bilo je daleko najslabije Dortmunda ove godine. Sve do 60 minuta domaćin nije šutnuo ka golu Tima Horna, a zvanično najbolji mladi fudbaler Evrope - Erling Haland, u prvu šansu ušao je u petom minutu sudijske nadoknade.

Opširnije OVDE.

BRAJTON - LIVERPUL (tip 2, kvota 1,78) - rezultat 1:1

Nosila je sreća Liverpul 90 minuta u Brajtonu, ali ga nije iznela do pobede. Penal u nadoknadi vremena posle VAR intervencije je ostavio šampiona Premijer lige bez pobede na jugu Engleske – 1:1. Kada se podvuče crta, ipak zaslužen bod za Brajton koji je previše promašio protiv osakaćenog tima Redsa.

Opširnije OVDE.

BENEVENTO – JUVENTUS (tip 2, kvota 1,47) – rezultat 1:1

Došlo je vreme da Juventus bude – kralj remija! Šampion kojeg niko ne može da pobedi, ali kojem postaje sve teže da i on nekog savlada. Deveto kolo Serije A, peta utakmica bez pobednika za Staru damu. Peti meč na strani – četvrti remi. Mučenje, mučenje... Ali nije samo problem u rezultatima, koji su ispod očekivanja prvaka države. Muka je što ekipa deluje poluzainteresovano, nema krvi, nema agresivnosti.

Opširnije OVDE.

PSŽ - BORDO (tip 1, kvota 1,25) – rezultat 2:2

Nije da ovaj remi znači kako više nisu najbolji u Francuskoj. Ni onaj poraz u prošlom kolu nije učinio da na nečija tuđa pleća ode uloga apsolutnog favorita za titulu. Čak ni neki novi neuspeh, možda već u narednoj rundi, u Monpeljeu, neće poremetiti odnos snaga u francuskom fudbalu. Ali da nešto ne štima - ne štima. Dozvolili su Sveci rivalu da povede u 10. minutu, okrenuli ga u narednih 20, a onda pola sata pre kraja dozvolili Adliju prostor za udarac sa distance koji je doneo bod gostima.

Opširnije OVDE.

ATALANTA - VERONA (tip 1, kvota 1,62) – rezultat 0:2

Niko se više u Seriji A ne plaši Atalante. Onog tima koji je do letos bio u stanju da napuni protivničku mrežu do vrha, ma ko se našao na drugoj strani. Napadačka mašina odavno nije na svom nivou. Večeras je ponovo zakazala. Verona je podigla zid, Atalantina laka konjica predvođena Josipom Iličićem i Papuom Gomezom zakucala se u njega, a tako ošamućenu oborili su je Migel Veloso i Matija Zakanji.

Opširnije OVDE.

REAL MADRID - ALAVES (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 1:2

Mogao je Real da doživi debakl. Kod kuće. Ali, problem je sa „malim“ klubovima što i kada im se ukaže ta istorijska šansa, ne umeju da je iskoriste. Strah od velikana je toliki da se tresu ruke i noge čak i kada je gigant na kolenima. A, onda je sve moglo da se okrene. Da Alaves bude kažnjen. U 95. minutu Isko je pogodio prečku. I zbog toga plavo-beli neće mnogo žaliti za promašajima, što su se kockali do kraja da umalo ostanu bez celog plena. Ne, oni su normu u Madridu debelo prebacili. Posle 20 i po godina tim iz Vitorije je tukao Real usred prestonice.

 Opširnije OVDE.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.