Izvor: MozzartSport.com, 23.Maj.2020, 23:14

REZZIME DANA (subota): Favoriti bez greške

Pogledajte ko vam je 23. maja doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste vi tipovali.

ZAOKRUŽENO

VOLFZBURG - DORTMUND (tip 2, kvota >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 1,95) - rezultat 0:2

Nema Gecea, nema Rojsa, povredio se Humels na poluvremenu, nema ni Sanča u prvoj postavi. Nema ni novog Halandovog gola. Ali, nema ni problema za Dortmund! Ne može ni da bude kada ima zmajeve po bokovima.Nastavlju crno-žuti poteru za Bajernom, ne odustaju od borbe za titulu. Tim Lusijena Favra gostovao je danas kod opasnog Volfzburga. Domaćin je bio u odličnoj formi, sedam uzastopnih kola bez poraza, što ga je i dovelo na šesto mesto na tabeli. Ipak, teško to ide kada se Dortmundu igra. Golovi dvojice krilnih bekova, Rafaela Gereira i Ašrafa Hakimija, doneli su gostima nova tri boda – 2:0.

Opširnije pročitajte OVDE.

BAJERN - AJNTRAHT (tip 1, kvota 1,18) - rezultat 5:2

Možda nije u top formi s kojom je otišao na nenajavljenu dvomesečnu pauzu, ali i posle drugog povratničkog kola lider i aktuelni šampion je nepogrešiv: Bajern - Ajntraht 5:2! Posle lošeg starta Ajantraht je uspeo da se vrati u igru. Gubio je 0:3, da bi posle dva prekida Sebastijana Rodea u razmaku od tri minuta sjajno reagovao Martin Hintereger i oba puta savladao Manuela Nojera. Izgledalo je tada da imamo otvorenu utakmicu, ali onda je Želson Fernandes napravio katastrofalnu grešku za 2:4. Nedugo zatim nesuđeni junak Hintereger pogađa svoju mrežu i stavlja tačku na ovaj susret.

Opširnije pročitajte OVDE.

FERENCVAROŠ - DEBRECIN (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 2:1

Daleko od toga da je sve gotovo, ali Ferencvaroš je na dobrom putu da se okiti novom, 31. titulom šampiona Mađarske. Posle više od dva meseca pauze, prošlogodišnji prvak OTP Bank lige nastavio je tamo gde je stao po prekidu prvenstva. Iako su imali dve utakmice manje, popularni Fradi su uspeli pred nenadanu pauzu da obezbede zalihu od tri boda više u odnosu na drugoplasirani Fehervar, a današnjim trijumfom nad Debrecinom razlika je duplirana – 2:1 (2:1). Sve vredno pomena dogodilo se u prvih 45 minuta. Iznenađujuće hrabro su počeli gosti, što im se i isplatilo u 13. minutu kada je za vođstvo pogodio krilni fudbaler Adam Bodi. To je manje-više bilo sve što su gosti uspeli da urade. Druga polovina prvog poluvremena pripala je igraču domaće ekipe Davidu Sigeru. Mađar je izjednačio u 22. minutu, da bi pred odlazak na odmor potpuno preokrenuo rezultat. I sve to sa pozicije zadnjeg veznog.

LION /SIM/ - BREST /SIM/ (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 2:0

Da Lionu ruže nisu cvetale ove sezone u Ligi 1 moglo se videti i u večerašnjoj simulaciji sa Brestom. Nisu blistali popularni Dečaci, namučio ih je Brest, ali su za razliku od utakmica u Ligi 1, gde su znali da prospu bodove, ovoga puta ipak uspeli da se izvuku i to nekoliko minuta pre kraja meča kada su sa dva brza gola nekako "oborili" goste.

NIM /SIM/ - PSŽ /SIM/ (tip 2, kvota 1,45) - 1:3

PSŽ je "otvorio" protivnika već na startu i do pauze je stekao prednost od dva gola. Činilo se da je posao gotov, ali je Nim dobro "zakuvao" ranim golom u nastavku. Ipak, ispostavilo se na kraju da je to sve što je domaćin uspeo da uradi. PSŽ je u vam je u nadoknadi trećim golom olakšao poslednje trenutke meča.

ATLETIKO MADRID /SIM/ - REAL SOSIJEDAD /SIM/ (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 2:1

Prvo poluvreme donelo je dosta više dešavanja. Uostalom, tada su viđena dva gola - po jedan na obe strane. Ali, ono najbitnije dogodilo se u nastavku. Čekali ste pogodak Atletika i na kraju ga konačno dočekali. Bio je to pobedonosni gol koji je ujedno značio i vaš dobitak.

ALAVES /SIM/ - BARSELONA /SIM/ (tip 2, kvota) - rezultat 0:2

Igrala se Barselona sa vašim živcima. Očekivali ste da dosta ranije reši pitanje pobednika, ali je poluvreme završeno nerešenim rezultatom. Tek u nastavku su Katalonci otvorili domaćina, a onda još jednim golom otklonili svaku sumnju.

PRECRTANO

FRAJBURG - VERDER (tip 1, kvota 2,25) - rezultat 0:1

Verder je podigao glavu. Posle duge serije bez pobede, poslednja je bila u februaru protiv Dortmunda, tim iz Bremena je upisao trijumf i to na gostovanju kod Frajburga – 1:0. Daleko je sigurna luka, još je daleko čak i mesto u baražu, ali malo optimizma će dobro doći zelenima. Čovek koji je doneo bodove Verderu je Bitenkur, koji je majstorski krunisao naizgled vrlo trapavu akciju njegovog tima, koja je krenula iz svog šesnaesterca i završena pogotkom. Velika drama viđena je dva minuta pre kraja. Najpre je Verder ostao bez Bargfredea, koji je dobio crveni karton, u narednom napadu domaćin je postigao gol, koji je posle gledanja VAR-a poništen zbog ofsajda.

PADERBORN - HOFENHAJM (tip 2, kvota 2,25) - rezultat 1:1

Hofenhajm može da zaboravi na mesto u Evropi. Nije uspeo da sruši ni “fenjeraša” Paderborn, pa je vezao sedmu uzastopnu utakmicu u Bundesligi bez pobede – 1:1. Oba gola viđena su u na samom startu meča. Hofenhajm je poveo u 4. minutu, ali je već u devetom Paderborn izjednačio. Na vašu žalost, uzbuđenja više nije bilo.

VITEBSK - DINAMO MINSK (tip 2, kvota 2,00) - rezultat 1:1

Dinamo odavno nije ona ekipa koja je bila ozbiljan konkurent za titulu. Šareni rezultati nastavili su se i danas. Posle "marširanja" pobedama i porazima, usledio je i jedan remi, prvi u ovoj sezoni, mada je moglo da bude i drugačije, s obzirom da je gost poveo već u 5. minutu. Ipak, prednost Dinama se nije dugo zadržala. Već u 19, je Vitebsk stigao do izjednačenja koje je uspeo da zadrži iako je Dinamo bio jedini tim u drugom poluvremenu.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.