Izvor: MozzartSport.com, 26.Jun.2021, 22:57

REZZIME DANA (subota): Bilo je baš dobro

Pogledajte ko vam je doneo novac 26. juna, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

Evo kako ste prošli danas.

ZAOKRUŽENO

VELS – DANSKA (tip 2, kvota 2.05), rezultat 0:4

Od stanja depresije i šoka – izazvanih dešavanjima >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sa Kristijanom Eriksenom – do epiteta ekipe koja je spremna da igra u završnici Prvenstva Evrope i koja igra u ekstazi. To je ruta koju su igrači Danske prešli za dve sedmice, najaviši da mogu mnogo. Baš mnogo.Rusija je u meču za prolaz u narednu rundu počišćena, dok je u prvom meču osmine finala Danska gotovo rutinirala Vels, iskoristivši povoljan žreb – 4:0. Posle kroćenja Zmajeva Danska će igrati sa boljim iz duela Holandija- Češka, i imaće čemu da se nada.

KAVASAKI - DAEGU (tip 1, kvota 1,43), rezultat 3:2

Dva puta su gosti imali gol prednosti i dva puta je Damiao uspevao da neutrališe zaostatak, a potpuni preokret režirao je Šmit golom za 3:2 u 55. minutu. Poseban povod za žal Daegu ima zbog promašenog penala Edgara u 29. minutu kada je propustio priliku da udvostruči prednost i slomi domaćina.

SMORGON – GOMEL (tip 2, kvota 1,38), rezultat 1:2

Gomel je kao što se očekivalo stigao do bodova, ali vam je testirao živce i strljenje. Morali su gostujući igrači dobro da se pomuče, jer je Smorgon posle prvog poluvremena imao preddnost. Međutim, Gomel je podigao nivo igre u nastavku i dao dva gola za šest minuta.

LIJEPAJA – METALU (tip 1, kvota 1,23), rezultat 2:0

Lagana pobeda jedn og od najboljih letonskih klubova. Skoro da nije bilo ni najmanje dileme. Metalu se držao do 32. minuta kada je pogodio Efong. Početkom nastavka je pogodio Dodo i rešio sve dileme

KONG – ULSAN (tip 2, kvota 1,20), rezultat 0:1

Predstavnik Južne Koreje stigao je do pobede u sudijskoj nadoknadi, a strelac gola bio je Hinterser. Pogodak austrijskog napadača krunisao je inicijativu domaćina i tako Ulsanu doneo idealan početak takmičenja u grupnoj fazi.

PATHUM – KAJA (tip 1, kvota 1,25), rezultat 4:1

Strašna partija i ubedljiva pobeda predstavnika Tajlanda.Vrlo nadahnuto je odigrao Pathum. Postigao je dva gola u prvom poluvremenu i tu je bio kraj svakoj priči. Međutim, Pathum nije spuštao gas. Sve što su gosti uradili bio je počasni pogodak preko Kaje.

AL AHLI - ESPERANCE (tip 1, kvota 1,72), rezultat 3:0

Brzo, jako, efikasno. Baš tako je izgledala igra Al Ahlija iz Kaira. Esperance nije imala čemu da se nada. Neizvesnost je trajala do 38. minuta kada je Al Ahli poveo pogotkom Al Maluija. U drugom delu Al Ahli je bio još bolji. Rutinirao je rivala.

PRECRTANO

ITALIJA - AUSTRIJA (tip 1, kvota 1,60), rezultat 0:0

Blistala je Italija u prvom delu prvenstva, ali je večeras naišla na tvrddo. Odličan meč odigrali su Austrijanci i bili čak bliži pobedi. Azurisu teško ulazili u šanse, jer je odbrana Austrije predvođena novim fudbalerom Crvene zvezdde Aleksandrom Dragovićem. Čak su Austrijanci došli do gola preko Arnautovića, koji je poništen zbog ofsajda. Veliko razočaranje za vas.

GOR MAIJA - VESTERN STIMA (tip 1, kvota 1,25), rezultat 1:2

Gor Mija je u velikoj krizi. I tokom radne nedelje jedan od najboljih kenijskih klubova vam je remijem zapržio čorbu. I ovog vikenda je skrenuo. Nikome se tome nije nadao, ali Vestern Stima je bila bolja. I zasluženo došla do celog plena. Propao vam je zicer dana.

ŠAHTJOR SOLIGORSK - DINAMO BREST (tip 1, kvota 1,32), rezultat 1:1

Loš rezultat stiže iz Belorusije. Šampion Šahtjor je napravio veliki kiks kada mu nije bilo vreme. Imao je domaćin i vođstvo od 19. minuta kada je gol postigao Valon Ahmedi. Međutim Dinamo Brest se nije predavao. Igrao je vrlo dobro i stigo do zasluženog izjednačenja u 70. minutu. Šahtjor nije uspeo ponovo da povede.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.