Izvor: MozzartSport.com, 28.Jan.2021, 00:34

REZZIME DANA (sreda): Veče neprijatnih iznenađenja, ispoštovali Genk, Juve i Barsa

Pogledajte ko vam je 27. januara doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

GENK - VAREGEM (tip 1, kvota >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 1,60) - 3:2

Genk se pobedom nad Varegemom u okviru 22. kola vratio na pobednički kolosek i prekinuo niz od tri utakmice bez pobede. Drugoplasirani klub u aktuelnom šampionatu u završnici 2020. godine suočio se sa oscilacijama koje su se nastavile i u januaru, a nagoveštaj boljih dana predstavlja igra prikazana u završnici prvog i početkom drugog poluvremena.

Opširnije OVDE.

JUVENTUS - SPAL (tip 1, kvota 1,27) - 4:0

Očekivano, Juventus je iskoristio zicer u četvrtfinalu Kupa Italije i zakazao je veliki polufinalni dvomeč protiv Intera. Ne treba trošiti reči kakav je rivalitet i šta se sve očekuje u dvomeču velikih rivala... Nakon Intera koji je sinoć posle prave drame eliminisao Milan, Juventus je večeras imao daleko lakši posao. Na svom terenu je rutinski eliminisao drugoligaša SPAL.

Opširnije OVDE.

RAJO VALJEKANO - BARSELONA (tip 2, kvota 1,40) - 1:2

Barselona je u aktuelnoj sezoni daleko od svog vrhunca, umela je da se muči sa klubovima od Reala do niželigaša Kornele, ali čak i takvoj deset minuta je dovoljno da preokrene rezultat i stigne do pobede posebno kad je na drugoj strani drugoligaš. Pogoci Mesija u 70. i De Jonga u 80. minutu bili su dovoljni da Katalonci preokrenu rezultat protiv Rajo Valjekana i plasiraju se u četvrtfinale Kupa kralja.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

MANČESTER J. - ŠEFILD J. (tip 1, kvota 1,32) - 1:2

Mančester junajted je na svom Old Trafordu poražen od fenjeraša Šefild Junajteda, kojem se večeras vratilo za mnoge nesrećne gubitke bodova tokom dosadašnjeg toka sezone. Ekipi Krisa Vajldera ovo je bilo tek drugo slavlje od početka sezone, ali drugo u poslednja tri kola. Rano je govoriti o tome da bi ova temperamentna ekipa mogla da se uključi u borbu za opstanak, ali i ako ispadne ona će to učiniti na ponosan način. Što je jasno pokazala i na Teatru snova.

Opširnije OVDE.

GENT - SINT TROJDEN (tip 1, kvota 1,70) - 1:1

Novo razočarenje Genta. Bolji su domaći fudbaleri bili od Sint Trojdean tokom većeg dela utakmice Gelamko Areni, ali su tek u petom minutu nadoknade došli do boda. Gosti su poveli u 23. minutu preko Kolidija, da bi u petom minutu nadoknade Gent izvukao bod. Na bodu mogu da se zahvale golmanu večerašnjeg rivala Šmitu, koji je postigao autogol.

ČELSI - VULVERHEMPTON (tip 1, kvota 1,80) - 0:0

Čelsi je promenio Frenka Lamparda i na njegovo mesto doveo Tomasa Tuhela, ali šok terapija temperametnog Nemca nije uspela. Plavci su na Stamford Bridžu odigrali bez golova sa čvrstim Vulverhemptonom i tako ostali na razočaravajućem osmom mestu na tabeli Premijer lige, sa tendencijom da padne niže u kratkom vremenskom periodu.

Opširnije OVDE.

AEK - PAS JANJINA (tip 1, kvota 1,38) - 0:2

Olimpijakos nastavlja da beži konkurentima u borbi za tron. AEK se danas sapleo kod kuće protiv jednog od slabijih timova u ligi. Janina je povela u 33. minutu, precizan sa kreča je bio Krizman, da bi u 87. minutu Atinjanima presudio Žan Baptist Leo. Prvi poraz za ekipu Manola Himeneza posle sedam utakmica.

VENLO - VITESE (tip 2, kvota 1,53) - 4:1

Vitese je doživeo katastrofu iako je bio veliki favorit. Ipak, prvi strelac lige je imao svoj šou, napadač Venla Jorgos Jakumakis je postigao četiri pogotka! Po treći put u sezoni je postigao tri ili više golova na utakmici, a došao je i do brojke 20 golova u Erediviziji za 19 utakmica. Brže je do tog broja pogodaka došao samo Toni van der Linden u sezoni 1956/57 (posle 18 nastupa). Šampionske ambicije sastava iz Arnema doživele su veliki udarac.

AZ ALKMAR - UTREHT (tip 1, kvota 1,90) - 0:1

Ekipa Paskala Jansena je doživela iznenađujući poraz kod kuće i to kolo uoči dolaska Ajaksa u Alkmar. Utreht je još jednom pokazao da ume da bude jako nezgodan ove sezone, a do trijumfa je došao pogotkom Van de Streka u 69. minutu.

BRAJTON - FULAM (tip 1, kvota 2,15) - 0:0

Pribojavali su se i jedni i drugi poraza u ovom duelu, pa je epilog takvog pristupa bio remi bez golova. Ali, daleko od toga da nije bilo prilika. Brajton je bio ozbiljniji, ali je Alfons Areola imao nekoliko briljantnih intervencija. Na kraju je Loftus-Čik mogao da presudi Galebovima na Ejmeksu, ali je loptu posle njegovog šuta sa gol linije skinuo Luis Dank. Podela bodova kojom suštinski nijedna ekipa ne može da bude zadovoljna.

Opširnije OVDE.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.