Izvor: MozzartSport.com, 15.Sep.2021, 23:38

REZZIME DANA (sreda): Siti, Liverpul i Dortmund nisu izneverili, hladan tuš u Brižu i šok u Milanu

Pogledajte ko vam je 15. septembra doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

MANČESTER SITI - RB LAJPCIG >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 6:3

Četa Pepa Gvardiole rano je stekla dva gola viška i kasnije dozirala. Prilazili su Nemci na 1:2, 2:3, 3:4, da bi u finišu kada su krenuli na sve ili ništa bili potpuno razbijeni. Na kraju ubedljivih 6:3!

Opširnije OVDE.

LIVERPUL - MILAN (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 3:2

Čak 13 titula evropskog prvaka imaju Liverpul i Milan zajedno, ali tek ove večeri prvi put sastali su se na kultnom Enfildu. Još zanimljivije, dva kluba iz grupe najvećih na svetu pre ove utakmice samo su se dvaput ukrstili u takmičarskim mečevima. Oba puta u finalima i oba puta u uzbudljivim utakmicama. Tako je bilo i ovaj put.

Opširnije OVDE.

BEŠIKTAŠ - DORTMUND (tip 2, kvota 1,70) - rezultat 1:2

Pristojno se pojačao Bešiktaš ovog leta, stigla su u Istanbul neka zvučna imena (Batšuaji, Pjanić, Gezal, Aleks Teišeira...), a sve u cilju ponavljanja uspeha iz 2017. godine, kada je turski prvak prvi ijedini put u istoriji uspeo da "izađe" iz grupe Lige šampiona, međutim već u prvom kolu stiglo je bolno prizemljenje. Borusija iz Dortmunda, mada daleko od prave forme i punog potencijala što poseduje, slavila je u paklu Vodafon arene lakše nego što to rezultat govori - 2:1.

Opširnije OVDE.

SPORTING LISABON - AJAKS (tip 2, kvota 2,30) - rezultat 1:5

Stadion Žoze Alvalade u Lisabonu večeras je bio svedok debitantskog nastupa kakav elitni klupski fudbal nije video bezmalo 29 godina! Toliko je vremena trebalo da se ponovi eksplozija Marka van Bastena koji je u svom prvom meču s Milanom u Ligi šampiona zabeležio četiri pogotka! Bilo je to protiv Geteborga 25. novembra 1992. godine u pobedi rezultatom 4:0, kada je sva četiri pogotka upisao čuveni Labud iz Utrehta. Brzim premotavanjem na ovaj 15. septembar beležimo čudesno veče Sebastijana Alea koji je na debiju u elitnom takmičenju za Ajaks zatrpao gol Sportinga u pobedi rezultatom 5:1 (3:1).

Opširnije OVDE.

BIRMINGEM - FULAM (tip 2, kvota 2,20) - rezultat 1:4

Fulam je opravdao vaša očekivanja i ne samo da je slavio na teškom gostovanju Birmingemu, već je to uradio sa stilom. Aleksandar Mitrović je bio dvostruki strelac u novom trijumfu Kolibarima, a već posle uvodnih 45 minuta bilo je jasno da gostima ide ceo plen. A kladiocima atraktivna kvota 2,20.

PRECRTANO

KLUB BRIŽ - PSŽ (tip 2, kvota 1,33) - rezultat 1:1

Dočekasmo konačno i to. Da vidimo najnoviju svetsku fudbalsku atrakciju na delu, trozubac koji su mnogi dok je trajalo njegovo formiranje ovog leta nazivali najboljim u istoriji fudbala. Maurisio Poketino sačekao je premijeru Pari Sen Žermena u novom izdanju Lige šampiona kako bi na teren poslao tri od četiri najveće zvezde današnjice, ali umesto spektakla i celog plena, argentinski stručnjak nazad u Grad svetlosti nosi samo bod i pun kofer problema. Nije PSŽ uspeo da slavi na gostovanju Brižu, međutim mnogo više od rezultata Poketina treba da brine igra njegovog sastava.

Opširnije OVDE.

ATLETIKO MADRID - PORTO (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 0:0

U duelu Atletiko Madrid - Porto, nije bilo golova. Zapravo jeste, dali su ga gosti preko Mehdija Taremija u 81. minutu, ali ga je VAR poništio zbog faula. Bio je to drugi put večeras da video-tehnologija nije išla u prilog gostima, pošto je rumunski sudija Ovidiju Hacegan posle gledanja snimka u 28. minutu potvrdio odluku da nema penala za Porto posle pada Luisa Dijaza.

Opširnije OVDE.

ŠERIF TIRASPOLJ - ŠAHTJOR DONJECK (tip 2, kvota 2,25) - rezultat 2:0

U debitantskom nastupu među najboljim klubovima Evrope - i to ne samo kluba, već i svih prvotimaca - Šerif je u Tiraspolju savladao Šahtjor 2:0 (1:0). Po jedan gol u oba poluvremena, tek da neko opet ne pomisli da su imali sreće...

Opširnije OVDE.

STOUK - BARNSLI (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 1:1

Stouk je imao više od fudbala, dobrih prilika, ali nije mogao da stigne do drugog gola kojim bi verovatno obezbedio trijumf. Da stvar bude još gora, Mario Vrančić je u finišu prvog poluvremena promašio jedanaesteac kod rezultata 1:1, što samo sipa so na ranu kladilaca koji su čekali keca.

INTER - REAL MADRID (tip GG, kvota 1,58) - rezultat 0:1

Više vas je čekalo po gol na obe strane, nešto manje dvojku, pa se na kraju radovala "manjina". Kakav šamar realnost za Inter Simonea Inzagija. Ne vredi ni to što su Nerazuri zaista igrali odlično i u dobrom delu susreta sabili Real u svoj šesnaesterac, čime su naterali Tiba Kurtou da sa nekoliko parada zaustavi pokušaje Edina Džeka, Marcela Brozovića i Lautara Martineza, ovakav rasplet zaista boli. Pogotovo jer je odbrana Intera delovala sigurno u dobrom delu susreta, ali je samo jedan propust doveo Karla Anćelotija da se na svom San Siru gde je svojevremeno dominirao Italijom i Evropom kao trener Milana ponovo raduje.

Opširnije OVDE.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Rezzime jučerašnjeg dana (sreda): Spojili se Mesi, Nejmar i Mbape i razočarali

Izvor: MozzartSport.com, 16.Sep.2021, 07:12

Pogledajte ko vam je 15. septembra doneo novac, a ko prodao....NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu...OVDE pogledajte kako smo mi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.