Izvor: MozzartSport.com, 07.Jan.2021, 00:57

REZZIME DANA (sreda): Podbacili Inter i PSŽ, Barselona i Juventus nisu razočarali...

Pogledajte ko vam je 6. januara doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDEpogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

ATALANTA - PARMA (tip 1, kvota 1,33) >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << - rezultat 3:0

Atalanta je bez ikakvih problema izašla na kraj sa Parmom na svom terenu i tako nastavila da se približava četvrtom mestu, koje polako, ali sigurno izmiče Sasuolu. Ekipa Đan Pjera Gasperinija povela je golom Luisa Murijela, prednost je duplirao Duvan Zapata, a Robin Gosens postavio je konačnih 3:0.

Opširnije OVDE

KROTONE - ROMA (tip 2, kvota 1,55) - rezultat 1:3

Roma nije samo prijatno iznenađenje Serije A, Vučica u ovom trenutku igra najzrelije od početka sezone i sa laganom pobedom nad Krotoneom prišla je na samo bod zaostatka od drugoplasiranog Intera. Na krilima raspoloženog Borhe Majorala već na poluvremenu Roma je stigla do ogromnih 3:0, a onda spustila gas i sačuvala snagu za ono što je očekuje za vikend.

Opširnije OVDE

LION - LANS (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 3:2

Kolovođa francuskog prvenstva, Olimpik Lion, nije prosuo bodove, ali je bio blizu. Od gotovog je Lion umalo napravio veresiju. Ipak, Lans nije uspeo od 0:3 da dođe do 3:3 i Lion je na najbolji mogući način iskoristio kikseve Pari Sen Žermena i Lila. Sa dva gola Memfis Depaj, udarna igla Liona, najzaslužniji je za novi trijumf.

BILBAO - BARSELONA (tip 2, kvota 1,75) - rezultat 2:3

Tamo gde je često morala na kolena i kad je bila najmoćnija, a sve dok joj se usled najveće finansijske krize u 21. veku rugaju što je na jedno gostovanje putovala autobusom kako bi uštedela, Barselona je s timom u koji mnogi sumnjaju da bi mogao da napravi velike stvari, slavila skoro ko od šale. Katalonci su pružili jednu od najboljih partija ove zime, a do trijumfa su Blaugranu vodili Pedri i Mesi.

Opširnije OVDE

EUPEN - GENK (tip 2, kvota 2,10) - rezultat 1:4

Zaboravio je Genk na loše izdanje i remi sa Beverenom. Neuspeh je ostavljen po strani, a za promašaje je neko morao da plati. Kola su se slomila na Eupenu. Pol Onuaču je bio nemilosrdan. Rešeta mreže širom Belgije. Nigerijac je het-trikom trasirao put Genku do novog ubedljivog trijumfa u Župiler Pro ligi. Postigao je Onuaču 17. gol na 18. ligaškom meču i učvrstio se na čelu liste strelaca.

MILAN - JUVENTUS (tip 2, kvota 2,30) - rezultat 1:3

Stara dama je savladala direktnog konkurenta u borbi za "skudeto" u njegovom dvorištu, nanela je Milanu prvi poraz u sezoni i učinila bitku za šampionski trofej u ovoj sezoni ekstremno dramatičnom. Oslabljeni Rosoneri nisu mogli više od počasnog pogotka, izostanak Ibrahimovića, Rebića, Selemakersa, Tonalija i Benasera bio je ogroman hendikep. Zaustavili su Rosoneri Ronalda, ali ne i Kjezu, koji je prelomio derbi.

Opširnije OVDE

PRECRTANO

NAPOLI - SPECIJA (tip 1, kvota 1,38) - rezultat 1:2

Prosuo je Napoli bodove koji na kraju obično znače gubitak titule. Veliko iznenađenje na San Paolu priredila je Specija kojoj je ovo prva pobeda posle sedam mečeva posta. Četa talentovanog stručnjaka Vinčenca Italijana slavila je pošto je prva primila gol, a do potpunog preokreta došla je kada je na terenu imala igrača manje.

Opširnije OVDE

SAMPDORIJA - INTER (tip 2, kvota 1,55) - rezultat 2:1

Inter je napravio veliki korak unazad u šampionskim ambicijama pošto je trijumfalnu seriju prekinuo na gostovanju Sampdoriji. Ekipa Klaudija Ranijerija je iznenadila favorita iz Milana i slavila 2:1 u jednoj od najboljih partija ove sezone. Sančezov promašen penal na startu meča skupo je koštao Inter. Antonio Kandreva i Balde Keita su šokirali Nerazure. Nije Inter uspeo da se oporavi u nastavku, smanjio je preko Stefana de Fraja, ali nije iščupao ni bod.

Opširnije OVDE

SENT ETJEN - PSŽ (tip 2, kvota 1,35) - rezultat 1:1

Biće neophodno vreme Maurisiju Poketinu da posloži kockice na Parku prinčeva i dobije skladnu celinu. Dolaskom Poketina problemi nisu iščezli. Nema Argentinac čarobni štapić kojim će u trenu učiniti da makne sve probleme i učini da nestanu. Debitovao je na klupi Pari Sen Žermena na gostovanju Sent Etjenu i meč mu neće ostati u lepom sećanju. Skupocena mašina sa Parka prinčeva još jednom je zakazala. Roman Hamuma doveo je Sent Etjen u vođstvo, a Sveci su izjednačili preko Mojze Kena.

Opširnije OVDE

LIL - ANŽE (tip 1, kvota 1,93) - rezultat 1:2

Klecnuo je Lil i ispustio korak za Lionom. Zakazao je Lil tamo gde se nije nadao - kod kuće. Neće skupo koštati neuspeh ekipi Lila pošto zaostatak za Lionom iznosi tri boda, a Pari Sen Žermen je kiksnuo na Poketinovom debiju, pa Doge i Sveci ulaze poravnati u drugi deo sezone. Anžeu je drugi trijumf u nizu i hvatanje priključka za vodećima doneo Roman Tomas. Sa dva brza gola u prvih 10 minuta Anže je šokirao domaćina i više nije bilo povratka.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Rezzime jučerašnjeg dana (sreda): Kiks Poketina na premijeri i pobeda Barselone u Bilbau posle tri godine

Izvor: MozzartSport.com, 07.Jan.2021

Pogledajte ko vam je 6. januara doneo novac, a ko prodao....NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu...OVDEpogledajte kako smo mi tipovali...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.