Izvor: MozzartSport.com, 29.Okt.2020, 15:40

REZZIME DANA (sreda): Mančester i Sevilja za pun džep

Pogledajte ko vam je 28. oktobra doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste vi tipovali.

ZAOKRUŽENO

SEVILJA - REN (tip 1, kvota >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 1,60) - 1:0

Posle 45 minuta nije bilo golova, Sevilja je imala čak 14 šuteva u okvir gola u tom periodu, ali nije uspela do gola, Ren je uspeo da izdrži. Na startu drugog poluvremena De Jong je bio precizan i sa tim golom Sevilja je uspela da dođe do veoma važne pobede. Nije bilo ubedljivo rezultatski, ali pobeda je pobeda.

Opširnije OVDE.

DORTMUND - ZENIT (tip 1, kvota 1,30) - 2:0

Centaršut s desne strane verovatno ne bi pao tamo gde je bila ideja, ali je Vjačeslav Karavajev, kao Patrik u Brižu, na trenutak izgubio razum i rvačkim zahvatom sa leđa oborio Torgana Azara. Penal kao suza, Sančo ga je pretvorio u tri boda. Haland je sve potvrdio golom u 91. minutu.

Opširnije OVDE.

MANČESTER JUNAJTED - RB LAJPCIG (tip 1, kvota 2,25) - 5:0

Možda u Premijer ligi prosipa bodove, ali u Ligi šampiona Mančester Junajted briljira. Posle šamara u lice vicešampionu Evrope i to na njegovom Parku pričeva, Crveni Đavoli su uz dominantnu partiju na obe strane terena i pet pogotka, sa Teatra snova ispratili tim koji je prošle sezone završio među najbolja četiri u Evropi, Red Bul Lajpcig – 5:0. Brutalno izdanje režirao je Markus Rašford koji je sa klupe uspeo da ispiše istoriju.

Opširnije OVDE.

BAŠAKŠEHIR - PSŽ (tip 2, kvota 1,27) - 0:2

Posle dugog perioda sterilne dominacije, Parižani su na kraju uspeli. Neočekivani junak je bio Mojze Ken koji je sa dva gola doneo pobedu od 2:0, pa PSŽ sada mirnije čeka mečeve sa Lajpcigom u kojima će se odlučiti mnogo toga oko putnika u osminu finala.

Opširnije OVDE.

KRASNODAR - ČELSI (tip 2, kvota 1,38) - 0:4

Slušali smo mnogo o tome od trenera srpskih ekipa koje dobace do ozbiljnog evropskog fudbala, a večeras su tu lekciju naučili i u Krasnodaru. Liga šampiona ne prašta greške, a Rusi su ih u sudaru sa Čelsijem napravili previše. Jednom im je Žoržinjo progledao kroz prste, ali ni sreća nije večna, pa su Plavci u Krasnodaru slavili sa 4:0 i posle remija bez golova sa Seviljom u prvom kolu ostvarili prvenac u novoj sezoni Lige šampiona.

Opširnije OVDE.

BORNMUT - BRISTOL SITI (tip 1, kvota 1,82) - 1:0

Nije bilo golova u prvom poluvremenu i to je moglo da vas zabrine, nije bilo golova ni do poslednjih 10 minuta utakmice, ali je zato Greneveld postigao gol u 81. minutu i tu je presudio Bristol Sitiju. Izvukao je ovu utakmicu Bornmut u poslednjem momentu. I tako rešio susret u svoju korist.

ESPANJOL - PONFERADINA (tip 1, kvota 1,57) - 2:0

Prilično je ubedljivo odradio posao Espanjol na ovoj utakmici. De Tomas je bio strelac u 24. minutu utakmice i sa tim rezultatom se otišlo na poluvreme. Potom je u 48. minutu Embarba postavio konačnih 2:0 čime je zaokružio keca i vama doneo možda i dobitak i prolazak tiketa.

PRECRTANO

FERENCVAROŠ - DINAMO KIJEV (tip 2, kvota 2,35) - 2:2

Istorijski remi i prvi bod u Ligi šampiona je ostvario Ferenevaroš koji je u Budimpešti bio na rubu poraza od kijevskog Dinama ali je uspeo od 0:2 da stigne do 2:2. I ostane u igri za treće mesto koje vodi u Ligu Evrope. Mada su Ukrajinci favoriti u toj priči jer ih čeka revanš na svom terenu.

Opširnije OVDE.

KLUB BRIŽ - LACIO (tip 2, kvota 3,20) - 1:1

Lacio je posle naivnog Patrikovog penala ispustio prednost protiv Briža, ali bi morao da bude zadovoljan, jer je u u Belgiju putovao bez 12 igrača inficiranih korona virusom – 1:1. Među zaraženimasu i mnogi nosioci igre, pa Simone Inzagi nije mogao da računa na Čira Imobilea, Luisa Alberta, Lukasa Leivu, Tomasa Strakošu i Manuela Lacarija što je uslovilo i znatno oprezniju igru od one na koju su nas Rimljani navikli.

Opširnije OVDE.

JUVENTUS - BARSELONA (tip gg, kvota 1,62) - 0:2

Barselona je pokazala u Torinu da je u manjim problemima od Juventusa. Uprkos porazu u El Klasiku, uprkos haosu u klubu i ostavkama kompletnog rukovodećeg aparata, Leo Mesi i drugovi su na terenu pokazali da su iznad situacije. Pobedom od 2:0 su nastavili marš ka osmini finala i napravili veliki korak ka osvajanju prvog mesta. Nedostajao vam je barem jedan pogodak Stare dame.

Opširnije OVDE.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.