Izvor: MozzartSport.com, 30.Jul.2020, 00:03

REZZIME DANA (sreda): Lacio i Verona siguran odabir

Pogledajte ko vam je 29. jula doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO:

LACIO - BREŠA (tip 1, kvota 1,15) >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << - 2:0

Ibrin šou na Marasiju možda neće biti toliko opevan u italijanskim medijima kao podvig Čira Imobilea. Špic Lacija je u laganom trijumfu nad otpisanom Brešom (2:0) postigao 35. gol u šampionatu, prestigao Roberta Levandovskog u trci za Zlatnu kopačku i verovatno će postati najbolji strelac Evrope.

Opširnije OVDE.

VERONA - SPAL (tip 1, kvota 1,45) - 3:0

Veoma ubedljiva pobeda Verone večeras, baš po vašoj volji. Uspeo je ovaj tim već do 11. minuta da povede sa 2:0 i da na taj način obezbedi trijumf pa je do kraja mogao da igra mnogo lakše, kao i vi da pratite razvoj situacije. Na kraju je Verona golom Faraonija u 47. minutu postavila konačni rezultat.

SAMPDORIJA - MILAN (tip 2, kvota 1,53) - 1:4

Brujaće Italijani o Čiru Imobileu, kovaće ga u zvezde kad dobije Zlatnu kopčaku Evrope, svaka čast za učinak ove sezone, ali za razliku od napadača Lacija pravi melem za oči i dušu predstavlja pojava Zlatana Ibrahimovića, pošto Šveđanin u 38. godini igra kao dečkić i sa dva pogotka i asistencijiom vodio je Milan do trijumfa nad Sampdorijom (4:1).

Opširnije OVDE.

MOLDE - VOLERENGA (tip 1, kvota 1,55) - 4:1

Odlično ste predosetili ovog keca. Molde je poveo u prvom poluvremenu preko Aursnesa, a u drugom je dao još tri komada i rešio duel. Strelci za domaćina bili su Kristensen u 56. minutu, Omođuanfo u 78. i Husain u 91. minutu utakmice. Jedini strelac za goste bio je Fine u 86. minutu.

TORINO - ROMA (tip 2, kvota 1,38) - 2:3

Ovo je bio meč sa mnogo golova, ali ste prilično rano mogli da shvatite da će se dobro završiti po vas. Jeste Torino poveo u 14. minutu, ali su Džeko i Smoling uspeli da preokrenu već do 23. minuta kada je Vučica imala 2:1. Sa golom Dijavare u 61. minutu Roma je stigla do velike prednosti i uspela da dođe do konačne pobede.

Opširnije OVDE.

SASUOLO - ĐENOVA (tip 1, kvota 2,25) - 5:0

Nada Lećea postoji i zato što je Đenova pretrpela debakl na gostovanju Sasolu našeg Filipa Đuričića. Ekipa Roberta de Zerbija igra izuzetno atraktivna i efikasan fudbal, ispalila je pet plutona, a blistali su Domeniko Berardi (gol i čak tri asistencije) i Frančesko Kaputo (dva pogotka).

Opširnije OVDE.

FJORENTINA - BOLONJA (tip 1, kvota 1,95) - 4:0

U prvom poluvremenu nije bilo golova, a onda je Fjorentina uključila turbo pogon. Prvo je sjajni Kjeza postigao golove u 48. i 54. minutu, a onda se upisao i srpski reprezentativac Nikola Milenković golom u 74. minutu. Na kraju je Kjeza postavio konačan rezultat u 89. minutu.

Opširnije OVDE.

BRENTFORD - SVONSI (tip 1, kvota 1,65) - 3:1

Kakva pobeda Brentforda! I to na oproštaju od Grifin parka, koji je Brentfordov dom od 1904. godine, pošto se Pčele sele na novoizgrađeni Komjuniti stadion od predstojeće sezone. Dakle, posle 116 godina sjajan način za oproštaj od Grifin parka. Brentford je tukao Svonsi sa 3:1 (2:0) i tako obezbedio plasman u finale plej-ofa za plasman u Premijer ligu koje će se igrati na Vembliju.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

KALJARI - JUVENTUS (tip 2, kvota 1,60) - 2:0

Naravno da ste kao i svi očekivali da će Juventus da dobije ovaj meč, ali... Kaljari je po ko zna koji put pokazao da protiv ove ekipe naziv favorita ništa ne nosi. Galjano je doveo domaćina u prednost u 8. minutu, a onda je Đovani Simeone golom u 45. minutu postavio konačan rezultat i oborio vam tiket.

UDINEZE - LEĆE (tip 1, kvota 2,40) - 1:2

Preokret Lećea u Udinama i slavlje 2:1 kojim je došao u poziciju da se spase ispadanja. Leće u poslednjem kolu čeka bezbrižnu Parmu i mora da pobedi, ali i nada se da Đenova na svom terenu neće isto učiniti protiv nezainteresovane Verone (za koju je večeras Darko Lazović bio asistent). Ruku na srce, moglo je sve još večeras da bude gotovo, jer je Udineze vodio i gurao goste sa juga ga Seriji B, ali se davljenik uhvatio za poslednju slamku.

Opširnije OVDE.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Rezzime jučerašnjeg dana (sreda): Sve savršeno, a onda Juve ugasi svetla

Izvor: MozzartSport.com, 30.Jul.2020

Pogledajte ko vam je 29. jula doneo novac, a ko prodao....NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu...OVDE pogledajte kako smo mi tipovali...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.