REZZIME DANA (sreda): Kakav dan, savršen dan - pogodili ste 10/10!

Izvor: MozzartSport.com, 15.Dec.2016, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REZZIME DANA (sreda): Kakav dan, savršen dan - pogodili ste 10/10!

Pročitajte ko vam je 14. decembra doneo novac

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

Mi danas u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA nismo bili ni približno ubedljivi kao što ste vi. Pogodili smo fikseve na Vojvodinu, Liverpul, Čelsi i Partizan, ali su nas izdali Nica, Voluntari, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Njukasl i Sent Etjen.

Evo kako ste tipovali danas:

ZAOKRUŽENO

MANČESTER SITI - VOTFORD (tip 1, kvota 1,30), rezultat 2:0

Građani su ispunili ulogu favorita pošto su uspeli da reše odbrambenu zavrzlamu Votforda. Već u 33. minutu Zabaleta je pogodio za prednost Sitija, a taj rezultat bio je na snazi sve do 86. minuta kada je David Silva zapečatio trijumf i doneo tri boda Pepu Gvardioli, ali i vama novac.

MIDLZBRO - LIVERPUL (tip 2, kvota 1,65), rezultat 0:3

Podivljao Adam Lalana! Engleski reprezentativac nastavio je sa odličnim partijama ove jeseni i sa dva gola i asistencijom vukao Redse do pobede od 3:0. Brzo, tečno, smisleno igrao je Liverpul. Midlzbro nije imao promil šanse. Ovde nije bilo sekiracije.

SANDERLEND - ČELSI (tip 2, kvota 1,45), rezultat 0:1

Jedan, ali vredan. A pritom i prelep. Sesk Fabregas je posle duplog pasa sa Vilijanom savršeno plasirao loptu u Sanderlendov gol i Čelsi odveo na ogromnih šest bodova prednosti u odnosu na najbliže rivale u šampionskoj trci. Već deseta uzastopna pobeda Plavaca. U to vreme, samo dva primljena gola.

KRISTAL PALAS - MANČESTER JUNAJTED (tip 2, kvota 1,62), rezultat 1:2

Prođe, ali jedva! Pol Pogba doveo je goste u prednost u nadoknadi vremena prvog poluvremena, ali je uzbuđenje doneo gol Mekartura u 66. minutu. Kada ste pomislili da će Đavoli opet da izdaju, dogodio se Zlatan Ibrahimović koji je pogotkom u 88. minutu doneo pobedu gostima iz Mančestera. Velika tri boda na teškom gostovanju za tim Žozea Murinja.

VEST HEM - BARNLI (tip 1, kvota 1,62), rezultat 1:0

Odlučujući momenat na ovoj utakmici bio je pogodak Marka Nobla u nadonadi vremena prvog poluvremena. On je prvo promašio penal, pa postigao gol. Da tog pogotka nije bilo ko zna kako bi se dalje razvijala situacija. Ovako Čekićari su uspeli da se provuku, da dođu do tri boda i da vam donesu lep prolazak para.

VOJVODINA - ČUKARIČKI (tip 1, kvota 1,65), rezultat 2:0

Novosađani  su upisali zlata vredan trijumf na svom terenu, s obzirom na to kakva atmosfera vlada oko i unutar kluba. Nikola Trujić je u finišu prvog poluvremena bio najspretniji u kaznenom prostoru Čukaričkog i sa samo nekoliko centimetara umuvao loptu u gol. Filip Malbašić je u 65. minutu raspalio sa distance, lopta se možda odbila od nekog, ali verujemo da vas to preterano ne zanima.  Voša je pogodila i stativu (Ašćerić) i prečku (Jovančić), pa je pobeda mogla da bude ubedljivija. Kad se svedu računi, najvažnije je da je zaokružen kec.

RADNIK - CRVENA ZVEZDA (tip 2, kvota 1,40), rezultat 1:2

Ko čeka - taj dočeka. Opet ste pošteno izgrickali nokte iščekujući trijumf Crvene zvezde, a ona je nekako uspela da opravda vaše poverenje. Sumnjiv penal, autogol i loša igra, uz ruku na srce, katastrofalan teren. Kako bilo, dvojka je zaokružena. Prvo je Stefan Nikolić doveo domaće u vođstvo u 10. minutu, Dušan Anđelković je poravnao 15 minuta kasnije sa kreča, a konačan rezultat postavio je Igor Zlatanović nespretnom reakcijom kada je poslao loptu u svoju mrežu.

TOTENHEM - HAL (tip 1, kvota 1,22), rezultat 3:0

Zahvalite se Kristijanu Eriksenu. Maesteralni Danac je najzaslužniji za pobedu Pevaca, a i za osmehe na vašim licima. Prvo je u 14. minutu na dodavanje Denija Rouza zakucao loptu u mrežu, potom nešto malo nakon isteka časa igre sa nekoliko metara umuvao loptu u gol. I kod trećeg je odradio veći deo posla. Tukao je iz slobodnjaka, lopta je  zakačila golmana, pa prečku, a Vanjama je spremno dočekao odbitak. Lepo Totenhemu, lepo vama

MONAKO - REN (tip 1, kvota 1,40), rezultat 0:7

Kneževi su bili nemilosrdni! Sedam komada u Renovoj mreži. Tek da se pokaže koliki se potencijal krije u Monakovom timu. Samo primera radi, 17-godišnji Kilijan Mbape Lotin bio je strelac het-trika, iako je preko puta sebe imao prvoligaša. Brutalno!

PSŽ - LIL (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 3:1

Ne baš ubedljivo kao Monako, ali prilično sigurno. Pari Sen Žermen se nije igrao sa ugledom. Dva puta Lukas Moura, pa jednom Hese Rodgrigez. Džaba Lilu serija od tri pobede u Ligi 1. Ovo je ipak Pari Sen Žermen. U samom finišu jedan utešan pogodak. Neka im.

PRECRTANO

Nema promašenih parova u 10 najigranijih.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.