Izvor: MozzartSport.com, 09.Sep.2020, 23:18

REZZIME DANA, (sreda): Japanci, svaka čast! Kolo-kolo je crna ovca

Pogledajte ko vam je 9. septembra doneo novac, a ko je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas:

Zaokruženo

KAVASAKI - KOBE (tip 1, kvota 1,35) >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << - rezultat 3:2

Najubitačniji napad zemlje izlazećeg sunca dva puta za nedelju dana savladao je ekipu Kobea. Japanski Gremio ovoga puta nije slavio tako ubedljivo kao u kupu kada je bilo 6:0, ali je ipak u tri navrata matirao protivničkog golmana. Bio je ovo četvrti uzastopni trijumf Kavasakija u svim takmičenjima.

KAŠIMA - SENDAI (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 2:1

Odbrana Kašime ne briljira pošto je samo na dve od poslednjih 12 utakmica sačuvala mrežu. I ovoga puta praksa je nastavljena, ali to nije sprečilo domaćina da upiše četvrtu pobedu u nizu i četvrtu zaredom u međusobnim okršajima sa Sendaijem.

TOKIO - JOKOHAMA FK (tip 1, kvota 1,75) - rezultat

Poput Kavasakija i Kašime, Tokio takođe ima maksimalan učinak iz poslednja četiri takmičarska duela. Pala je Jokohama iako je prva došla do prednosti. Tagava je pogodio u 30. anuliravši vođsvtvo gostiju kojima je konačni udarac zadao Hara pet minuta pre isteka 90.

GUANGDŽOU - ŠENŽEN (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 2:0

Evergrande nastavlja da niže pobede i pokazuje zašto je prvi favorit za odbranu titule. Osmi put u poseldnjih isto toliko međusobnih okršaja Tigrovi su zgrabili ceo plen protiv Šendžena – 2:0 (1:0). Posao ekipi Fabija Kanavara u znatnoj meri olakšala je suspenzija najboljeg stelca rivala Džona Merija, koji je zaradio crveni karton u prethodnom kolu protiv Šangaj Šenhue.

OPŠIRNIJE OVDE.

SEREZO OSAKA - SAPORO (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 2:0

Domaćin je iskoristio loš momenat Saporoa kako bi mu produžio seriju mečeva bez pobede. Serezo Osaka može da se pohvali osvajanjem svih 12 bodova iz prethodna četiri susreta. Ovoga puta iskočio je Okuno koji je sa dva gola zavredio epitet igrača utakmice.

MAKABI HAIFA - ŽELJEZNIČAR (tip 1, kvota 1,40) rezultat 3:1

Plavi su okončali ovogodišnju evropsku sagu u Izraelu. Raspoloženje i samopouzdanje pospešio je gol Lendrića iz 17. minuta, ali je plamen euforije ugašen izjednačenjem domaćina do odlaska na odmor. U periodu od 59. do 66. minuta Makabi je Želji sa dva gola zadao konačan udarac.

SPORTING KRISTAL – SAN MARTIN (tip 1, kvota 1,33) rezultat 2:0

Domaćin je imao prednost od sedmog minuta, a posao mu je u velikoj meri olakšan u finišu poluvremena kada je San Martin ostao sa desetoricom na terenu. Poslednja tri međusobna duela donela su dve pobede Sportinga i jedan remi, a klub iz Lime je uzeo 10 od mogućih 12 bodova iz prethodne četiri utakmice.

AL HILAL – AL ŠABAB (tip 1, kvota 1,22) rezultat 2:1

Bafetimbi Gomis i saigrači su proslavili titulu pre nekoliko rundi, ali to ih nije sprečilo da se od šampionske sezone oproste pobedom. Na kraju Al Hilal može da se pohvali sjajnim učinakom od 22 pobede, šest remija i dva poraza, odnosno da u svojim redovima ima drugog strelaca šampionata, Gomisa sa 27 pogodaka.

VORVARTS – BRUK/LAJTA (tip 1, kvota 1,38) rezultat 1:0

Vorvarcu je jedan pogodak bio dovoljan da preskoči Bruk Vajtu i plasira se u šesnaestinu finala kupa. Na taj način ekipa Vilhelma Valmilera popravila je raspoloženje koje se srozalo nakon pet poraza iz poslednjih šest utakmica.

Precrtano

KOLO KOLO – O HINGIS (tip 1, kvota 2,25) rezultat 0:1

U duelu timova koji su bliže začelju nego sredini tabele posle deset kola čileanskog prvenstva, Kolo-Kolo je poražen od O Hingisa minimalnim rezultatom. Pogodak Fernandeza iz 28. minuta doneo je gostima prvi trijumf protiv večnih šampiona od 2016. godine.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.