REZZIME DANA (sreda): Gais i Karlović po planu, Nemci i Pešić srušili sve tikete

Izvor: MozzartSport.com, 10.Jun.2015, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REZZIME DANA (sreda): Gais i Karlović po planu, Nemci i Pešić srušili sve tikete

Pročitajte ko vam je 10. juna doneo novac, a ko je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu. Ova rubrika nije povezana s rubrikom PREDLOZZI TIPOVANJA, dakle ne rezimiraju se tipovi koje su predložili novinari portala MOZZART Sport tog dana.

Mi se danas nismo baš proslavili. Ulovili >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << smo broj golova na meču Nemačka - SAD, kao i pobedu Ovijeda u duelu sa Himnastikom. Ipak, izneverili su nas košarkaši Bajerna koji su na svom terenu izgubili od Bamberga, kao i njihove kolege iz Panatinaikosa u duelu sa najvećim rivalom Olimpijakosom. Nije nam prošao ni broj setova na meču Kolšrajber – Janovic, a i pogrešno smo vas savetovali da izbegnet “iks“ u duelu Valjadolida i Las Palmasa.

Vi ste danas bili dosta bolji. Ulovili ste pobedu Ive Karlovića, Ovijeda, GAIS-a i Dejerforsa. Međutim, izneverili su vas reprezentacija Nemačke, Švajcarske, Larisa, Valjadolid, Bajern i košarkaši Armanija.

ZAOKRUŽENO

GAIS – UTSIKTENS (tip 1, kvota 1,75) – rezultat 5:2

Sve je bilo već gotovo posle pola sata igre. Gais je potukao do nogu Utsiktens, postigao četiri gola, primio dva, a onda petim pred odlazak na odmor pečatirao pobedu. U nastavku meča se ništa nije bitno dešavalo, tako da ste na miru mogli da ispratite šta se dešava sa drugim parovima na tiketu.

KARLOVIĆ – ITO (tip bezh1, kvota 1,35) – rezultat 7:6(5), 7:6(3)

Karlović jeste bio favorit, najviše zbog strahovitog servisa, ali morao da dobrano da se namuči kako bi pobedio Itoa. Oba seta su se igrala u taj-brejku. Hrvatski teniser je, zahvaljujući servisu i iskustvu, uspeo da prevagne i izbaci borbenog Japanca.

OVIJEDO – HIMNASTIK (tip 1, kvota 1,95), rezultat 3:0

Nekada stabilni prvoligaš i ponos Astorije dugo je na margini španskih fudbalskih dešavanja. Ali počeo je da pokazuje znakove oporavka. I to ozbiljne. Ekipa za koju su nekad igrali Slaviša Jokanović i Robert Prosinečki furiozno je stigla do plasmana u Segundu. Himnastik je došao sa minimalnom prednošću, ali je u revanšu baraža za popunu Segunde počišćen. Pobeda Ovijeda nijednog trenutka nije dolazila u Pitanje. Domaćin je na poluvremenu imao minimalnu prednost, a zatim je razmontirao suparnika.

DEJEFORS – AFC JUNAJTED (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 3:1

Ekipa Dejerforsa je u potpunosti opravdala ulogu favorita na ovoj utakmici. Ipak, na početku je igrala malo konfuzno i klimavo, što su gosti iskoristili i poveli u 12. minutu preko Masija. Do kraja poluvremena, međutim, preokrenuli su Sundgren i Astvald, a onda je Hajdar postavio konačan rezultat u 55. minutu.

ZAOKRUŽENO

NEMAČKA – SAD (tip 1, kvota 1,42) – rezultat 1:2

Ko se tome nadao? Nemačka, aktuelni svetski šampion, doživeo je poraz kod kuće od Amerike. Nije se činilo da će tako biti, pogotovo ne kada je Gece na početku zatresao mrežu i doveo Pancere u vođstvo. Onda su Jenkiji zaigrali u transu i u smiraj prvog i drugog poluvremena oborili domaćina na pleća, ujedno i vaše tikete.

VALJADOLID – LAS PALMAS (tip 1, kvota 2,35), rezultat 1:1

Las Palmas je još jednom pokazao da je u ozbiljnom naletu. Gosti na večerašnjem meču kao da su tempirali formu za odlučujući deo prvenstva. Otuda su došli i do pozitivne nule u prvom meču polufinala doigravanja za popunu Primere. Iako je Valjadolid bio favorit Las Palmas je došao do prednosti već u devetom minutu. Istina, domaćin je preko Pereza brzo izjednačio, ali bilo je to sve od Valjadolida. Las Palmas je posle pet uzastopnih pobeda zabeležio veliki remi.

BAJERN – BAMBERG (tip bezh1, kvota 1,40), rezultat 78:80

Dešavaju se kiksevi najboljima, pa i Svetislavu Pešiću. Kada je Bajern u prvom meču finala nemačkog plej-ofa stigao do brejka činilo se da će pitanje prvaka rešiti po kratkom postupku. Međutim, tako nisu mislili košarkaši Bamberga. Večeras su bili ravnopravan rival igračima iz Bavrske, strpljivo stizali njihovu prednost i na kraju pobedili u poslednjoj sekundi. Odbrana Bajerna je delovala smušeno i bacila u očaj vas koji ste verovali u Svetislava Pešića.

ŠVAJCARSKA – LIHTENŠTAJN (tip 4+, kvota 1,80) – rezultat 3:0

Ovde su vas Švajcarci razočarali, nedostajao je jedan gol da prođe varijanta koju ste najčešće igrali. A sve je mirisalo da bi moglo da sa završi lepo za ljubitelje klađenja. Dva gola Blerima Džemailija i jedan Đerdana Šaćirija do 68. minuta bila su dovoljna da Švajcarci dođu nadomak željenog trijumfa. U finišu su ipak povukli ručnu, pa se rezultat nije promenio.

ARMANI MILANO – SASARI (tip bezh1, kvota 1,20) – rezultat 75:75

Veliko iznenađenje napravili su gosti sa Sardinije, iako je milanski klub bi izraziti favorit uoči sedme, odlučujuće utakmice polufinala italijanskog plej-ofa. Armani je vodio u većem delu drugog poluvremena, ali se Sasari u finišu vratio u život, a kasnije u produžetku zahvaljujući raspoloženom Loganu i Dajsona došao do velikog preokreta i plasmana u finale. Posle produžetka Sasari je slavio sa 86:81.

LARISA – IRAKLIS (tip 1, kvota 1,45) – rezultat 0:2

Larisa nije opravdala očekivanja i izgubila je od Iraklisa. Od samog početka se videlo da od keca nema ništa. Posle 16 minuta sve je bilo jasno. Tada su Lokinas i Kasos šokirali domaćina koji do kraja meča nije uspeo da se oporavi.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.