Izvor: MozzartSport.com, 17.Jun.2020, 22:51

REZZIME DANA (sreda): Dinamo uspešan, šta bi Borusiji?

Pogledajte ko vam je doneo novac, a ko vas je izdao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas:

OSASUNA - ATLETIKO MADRID (tip 2, kvota 1,85) -

RIO AVE - BENFIKA >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << (tip 2, kvota 1,70) -

MANČESTER SITI - ARSENAL (tip 1, kvota 1,40) -

ZAOKRUŽENO

LEVERKUZEN - KELN (tip 1, kvota 1,50) - 3:1

Leverkuzen je danas vijao pobedu sa kojom bi preskočio Menhengladbah i to mu je pošlo za rukom. U gostima mu je bio Keln, ali su Jarčevi bili potpuni autsajderi na Bajareni - 3:1 (2:0). Nije domaćin hteo ništa da prepusti slučaju i to se videlo od samog starta utakmice. U sedmom minutu je posle kornera Sven Bender odlično odreagovao na prvoj stativi i prevario protivničkog golmana. Lopta se ušunjala u gol, a mir u srca navijača Leverkuzena. Kada se tako započne duel odmah sve ide mnogo lakše.

Opširnije OVDE.

DINAMO ZAGREB - SLAVEN (tip 1, kvota 1,20) - 3:2

Krenulo je dobro po Dinamo, a na kraju se tako i završilo. Prvo je Kadzior pogodio za 1:0, da bi Ivanušec u 37. doveo domaćina u prednost od 2:0. Teofil Katerin je postigao autogol i tako dao gostima nadu, da bi Mateus u 49. doneo i poravnanje. Čekao je tim iz Zagreba da dođe do pobede u poslednjim minutima, Petković je bio strelac u 90. i tako rešio susret.

KOPENHAGEN - OLBORG (tip 1, kvota 1,70) - 2:0

Možemo da kažemo da je Kopenhagen večeras odradio maksimalan posao. Darami je već u 2. minutu doveo domaćina u prednost i posle toga je Kopenhagenu bilo mnogo lakše da igra. Isti igrač je povisio rezultat na 2:0 u 27. minutu utakmice, pa se posle toga nije ni postavljalo pitanje pobednika. Probao je Olborg sa izmenama i promena u sastavu, ali nije pomoglo.

AJNTRAHT - ŠALKE (tip 1, kvota 1,75) - 2:1

Ajntraht je kao domaćin savladao Šalke sa 2:1 (1:0), a Kostić može slobodno da ponese sve zasluge za osvojena tri boda jer je pobedi doprineo sa asistencijom za drugi gol, dok je kod prvog imao velike zasluge jer je otvorio kontru iz koje je nekoliko trenutaka kasnije Andre Silva zatresao mrežu.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

VOLFZBERG - SALCBURG (tip 2, kvota 1,35) - 0:0

Najmanje je ovo poželjan rezultat u fudbalu, a tako je posebno bilo večeras za sve koji su igrali dvojku na Salcburg. Nije uspeo tim iz Mocartovog grada da izađe kao pobednik na gostovanju Volfzbergeru. Verovatno bi jedan gol bio dovoljan, ali ga Salcburg nije postigao i zato će morati da se zadovolji samo sa jednim osvojenim bodom.

RB LAJPCIG - FORTUNA DISELDORF (tip 1, kvota 1,28) - 2:2

Lajpcig je imao zicer protiv Fortune Dizeldorf, ali je doživeo šok iako je vodio s 2:0 do 87. minuta. Na kraju - 2:2! Morao je domaćin da se preznoji kako bi slomio otpor protivnika, da bi na kraju u 92. minutu doživeo težak udarac pa je meč završen nerešenim ishodom. Posle prvog poluvremena nije bilo golova, a otprilike se samo čekalo kada će Lajpcig da probije bedem i da načne Fortunu.

Opširnije OVDE.

DORTMUND - MAJNC (tip 1, kvota 1,33) - 0:2

Nije Dortmund blistao u poslednje dve utakmice, stizao je do pobede kroz iglene uši protiv Herte i Dizeldorfa, a večeras je odmah bilo jasno da će Milioneri imati težak posao. Nije im sigurno prijala činjenica što je Bajern već proslavio titulu zvanično, pa se to videlo u meču protiv davljenika Majnca - 0:2 (0:1). Pravi šamar koji će brideti...

Opširnije OVDE.

Pogledajte MOZZART NJUZZ, vaš prozor u svet sporta...

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.