REZZIME DANA (sreda): Da Afrikanci nisu brljali bio bi idealan dan...

Izvor: MozzartSport.com, 20.Nov.2014, 00:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REZZIME DANA (sreda): Da Afrikanci nisu brljali bio bi idealan dan...

Pogledajte ko vam je 19. novembra doneo novac, a ko je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu. Ova rubrika nije povezana s rubrikom PREDLOZZI TIPOVANJA, dakle ne rezimiraju se tipovi koje su predložili novinara portala MOZZART Sport tog dana.

ZAOKRUŽENO

>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << GANA – TOGO (tip 1, kvota 1.32) - rezultat 3:1

Gana je opravdala ulogu favorita u ovom duelu i ispoštovala je sve one koji su verovali u njihovu pobedu. Domaći su postigli dva gola već u prvom poluvremenu i kladioci koji su na svojim tiketima imali keca mogli su da odahnu. Rutinska igra do kraja duela Ganjanima je donela plasman na Kup nacija, a nekolicini vas zaradu.

KRKA – MARIBOR (tip 2, kvota 1.37) - rezultat 1:2

Maribor je još jednom pokazao da suvereno vlada slovenačkom ligom. Domaći su iznenađujuće poveli na početku, ali su nakon zarađenog crvenog kartona u 31. minutu postali lak plen za učesnika Lige šampiona. Gosti su izjednačili nekoliko minuta kasnije, da bi sredinom drugog dela preokrenuli rezultat i naša i vaša predviđanja su se obistinila.

SKALICA – SLOVAN B. (tip 2, kvota 1.35) – rezultat 3:5

Tim iz Bratislave bio je veliki favorit uoči ove utakmice i tu ulogu je opravdao bez ikakvih problema. Već posle prvih 45 minuta Slovan je stekao tri gola prednosti, da bi u nastavku utakmice samo odrađivao posao. Domaćin je na kraju čak uspeo da izvuče koliko-toliko častan poraz (3:5), ali dvojka nijednog momenta nije bila ugrožena.

SAUDIJSKA ARABIJA – JEMEN (tip 1, kvota 1.30) – rezultat 1:0

Saudijcima je bila potrebna pobeda kako bi obezbedili prvo mesto u grupi i prolaz u narednu fazu turnira, ali i Jemen je imao svoju računicu. Favorit je i u ovom slučaju ispunio očekivanja. Golom Al Abida u 29. minutu utakmice Saudijska Arabija je povela, da bi kasnije tu prednost umešno čuvala i na kraju sačuvala.

SENEGAL - BOCVANA (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 3:0

Ovo ste lagano uhvatili, ali i niste nešto rizikovali. Senegal je već bio siguran putnik na završnicu Kupa nacija, pa su rasterećeno ušli u meč sa jednim od najgorih timova u celim kvalifikacijama. Lagano su golovima Mbođija, Papisa Sisea i Muse Soa došli do ubedljivih 3:0.

DR KONGO - SIJERA LEONE (tip 1, kvota 1,23) - rezultat 3:1

Fudbalerima iz Demokratske Republike Kongo pobeda u ovom meču je bila imperativ, i vi ste to lepo predosetili. Iako mala kvota, kod Afrikanaca se nikad ne zna. Tako je Sijera Leone povela u 35. minutu, ali je Bolasi izjednačio pre kraja poluvremena, da bi u drugom poluvremenu posle isključenja za jednog igrača gostiju Mongongu i Bolasi zapečatili pobedu.

GABON - LESOTO (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 4:2

Igrali ste na Gabon koji se već plasirao, i niste pogrešili. Fudbaleri države koja izlazi na Atlantski okean, za koju igra Pjer Obamejan, suvereno su savladali slabašni Lesoto sa 4:2, a još u prvom poluvremenu su poveli sa 1:0, i od tada nisu ispuštali prednost. Bilo je gusto početkom drugog poluvremena, ali su se domaći izborili za novu pobedu i za vaš dobitak.

PRECRTANO

OBALA SLONOVAČE - KAMERUN (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 0:0

Fudbalerima Obale Slonovače i bod je bio dovoljan za dalji plasman, ali vi očigledno niste razmišljali o tome, pošto ste masovno verovali u Drogbu, Žervinja i saigrače. Oni su vas razočarali, ali nisu razočarali svoje navijače koji su priredili ozbiljno slavlje u Abidžanu.

NIGERIJA – JUŽNA AFRIKA (tip 1, kvota 1.45) - rezultat 2:2

Domaćem timu bio je potreban trijumf kako bi dobili priliku da brane titulu na afričkom Kupu i vi ste, kao i mi, očekivali da će se to desiti. Međutim, Južna Afrika je već u prvih 50 minuta došla do dva gola prednosti, da bi Nigerija u poslednjim trenucima meča stigla do izjednačenja, no tada je bilo kasno i za njih i za spas vaših tiketa.

BURKINA FASO – ANGOLA (tip 1, kvota 1.75) - rezultat 1:1

Domaći su odigrali sjajno čitave kvalifikacije i bili su favoriti protiv Angole, ali ovaj meč nije imao rezultatski značaj jer se Burkina Faso već plasirala na Kup nacija, a Angola izgubila sve šanse da se nađe na završnom turniru. Možda je to bio razlog što domaćin nije slavio i doneo veliku radost svima koji su tipovali na keca.

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

REZZIME DANA (četvrtak): Perfektan dan, 10 od 10!

Izvor: MozzartSport.com, 21.Nov.2014, 00:30

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu. Ova rubrika nije povezana s rubrikom PREDLOZZI TIPOVANJA, dakle ne rezimiraju se tipovi koje...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.