Izvor: MozzartSport.com, 21.Okt.2020, 23:34

REZZIME DANA (sreda): Bajern šampionski, Englezi maksimalni u evropskoj eliti

Pogledajte ko vam je 21. oktobra doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDEpogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste vi tipovali.

ZAOKRUŽENO

MANČESTER SITI - PORTO (tip >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 1, kvota 1,30) - rezultat 3:1

Potraga za kvalitetnom odbrembenom četvorokom Pepa Gvardiole neiscrpna je tama fudbalskog sveta od kada je harizmatični Katalonac seo na klupu Sitija. Potrošio je Gvardiola 450 miliona evra u jačanje defanzivnog reda, ali se pukotine i dalje primećuju. Mančester Siti je, savladavši Porto, posle preokreta stigao do prvih bodova u Ligi šampiona (3:1), ali čini se da će defanzivni propusti vicešampiona Engleske biti glavni utisak sa ovog meča

Opširnije OVDE.

BAJERN - ATLETIKO MADRID (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 4:0

Debakl od Hofenhajma bio je slučajnost. Loš dan. Dešava se i mašinama kakva je Bajern. A, velika ekipa uvek pronađe način da se uzdigne posle takvih trenutaka. No, Arminija i Herta nisu dovoljno relevantni timovi da potvrde da aktuelni prvak Evrope ne zna za krizu, pa je četa Hansija Flika morala da se“pravda” protiv Atletiko Madrida, rivala kojeg bi svako najradije izbegao u Ligi šampiona. I dokazala se. Organizovano, ubedljivo, rutinski, reklo bi se “sa pola gasa”

Opširnije OVDE.

MIDTJILAND - ATALANTA (tip 2, kvota 1,62) - rezultat 0:4

Ponovo je Boginja lepa! Nije joj se lice promenilo ni posle masakra u Napulju, samo se našmikala, izašla na veliku pozornicu, poklonila i još jednom očarala prijatelje fudbala. Možda pobedu nad Midtjilandom (4:0) ne bi trebalo glorifikovati, jer danski prvak nema snagu ekipa iz vrha Serije A, ali očima prija videti Atalantu zavodljivu i efikasnu.

Opširnije OVDE.

AJAKS - LIVERPUL (tip 2, kvota 1,70) - rezultat 0:1

To nije fudbal, to su paranormalne pojave. Sve što je mogao uradio je Ajaks. Samo nije pobedio. Ni bod nije uzeo. Mogao je. Ma, morao. Da makar naudi Liverpulu, pogotovo što je prvak Engleske bio zreo za pad u Amsterdamu. Napušta ga uzdignutih ruku, da ni sam ne zna kako je novo izdanje Lige šampiona počeo pobedom

Opširnije OVDE.

VOTFORD - BLEKBURN (tip 1, kvota 2,20) - rezultat 3:1

Veljko Paunović je sinoć slavio sa svojim Redingom, a večeras je drugi srpski trener u Čempionšipu uspešno preskočio prepreku koju je donela šesta runda. Votford je na Vikaridž roudu pobedio Blekburn u utakmici u kojoj je viđen isti broj golova koji je pao na utakmica stršljenova u dosadašnjem toku prvenstva - 3:1. Bez Troja Dinija, ali uz prisustvo Ismaile Sara domaćin je savladao Roverse u njihovom prvom međusobnom okršaju od 2015. godine kada je takođe slavio Votford.

Opširnije OVDE.

OLIMPIJAKOS - MARSELJ (tip 1, kvota 2,25) - rezultat 1:0

Velika noć za Olimpijakos i možda nagoveštaj da bi grčki šampion mogao u drugu rundu. Posle taktički perfektne utakmice, tim iz Pireja je u zaostavnom vremenu stigao do trijumfa protiv Olimpika iz Marseja. Trener domaćina Pedro Martins napravio je zlatnu izmenu u 84. minutu susreta. Na teren je poslao drugog napadača Ahmeda Hasana. Bio je to bingo, jer je snažni špic odlično reagovao na centaršut Valubene i zakucao loptu u mrežu

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

SALCBURG - LOKOMOTIVA MOSKVA (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 2:2

Nije došao da učestvuje, nego da se takmiči. I već posle uvodnog kola deluje da Marko Nikolić i te kako ima šta da pokaže u Ligi šampiona, iako su mnogi smatrali da će Lokomotiva biti topovsko meso u grupi sa prvakom Evrope Bajernom, uvek opasnim i u Evropi konstantnim Atletikom, te superofanzivnim Salcburgom. A onda je na gostovanji u Austriji srpski strateg za komandama moskovskog kluba remizirao i nagovestio da je sposoban da se trka na najvišem nivou kontinentalnog fudbala. Lokosi su na Red Bul areni osvojili bod (2:2) koji im daje izgledne šanse da se bore, ako ništa drugo, bar za treće mesto, koje vodi u nokaut fazu Lige Evrope, što bi predstavljalo iskorak u odnosu na prethodni ciklus.

Opširnije OVDE.

REAL MADRID - ŠAHTJOR (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 2:3

Bravo za Srđana Jovanovića koji nije podlegao pritisku velikog kluba, ali pre svega bravo za Šahtjor iz Donjecka. Real je prokockao previše minuta, bacio celo poluvreme u bunar i bilo bi nepravedno da je osvojio bod. Bez obzira na evrogol Luke Modrića i sjajnu partiju Vinisijusa, slava pripada legiji stranaca iz Donjecka. Kakva je to poezija od fudbala bila 45 minuta? Marlos, Tete i Solomon su brzinom i kreacijom odučili od fudbala ekipu Zinedina Zidana. Na kraju je bilo 2:3. A moglo je da bude i više.

Opširnije OVDE.

STOUK - BARNSLI (tip 1, kvota 1,92) - rezultat 2:2

Ovde ste promašili. Rezonski ste odigrali keca na Poterse, ali jednostavno previše defanzivnih propusta napravila je domaća ekipa. Da se nećete „omristi“ kada je ovaj par u pitanju moglo je da se nagoveti u 18. minutu kada je Simoes doveo Barnsli u vođstvo. Brzo je Stouk izjednačio, ali ne na odmor otišlo sa prednoću gostiju. Novo izjednačenje videli smo u 48. minutu. I tu je, na vašu žalost, stavljena tačka na ovaj meč.

INTER - MENHENGLADBAH (tip 1, kvota 1,72) - rezultat 2:2

Inter je u potpunosti podbacio na otvaranju protiv Borusije Menhengladbaha 2:2 (0:0). Ekipa Antonija Kontea gledala je porazu u oči sve do poslednjeg minuta kada je Romelo Lukaku iskoristio lošu reakciju odbrane gostiju prilikom kornera i sprečio potpuno iznenađenje na Đuzepe Meaci.

Opširnije OVDE.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.