Izvor: MozzartSport.com, 07.Apr.2021, 23:50

REZZIME DANA (sreda): Bajern i Sosijedad nedostajali za savršen učinak

Pogledajte ko vam je 7. aprila doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

INTER - SASUOLO (tip 1, kvota 1,35) >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << - rezultat 2:1

Inter je golovima Romelua Lukakua i Lautara Martineza savladao Sasuolo 2:1 i pobegao drugoplasiranom Milanu na 11 bodova razlike, dok su tri boda protiv Napolija i treće mesto Juventusu doneli Kristijano Ronaldo i povratnik na teren posle tri meseca, Paulo Dibala.

Opširnije OVDE.

JUVENTUS - NAPOLI (tip 1, kvota 2,12) - rezultat 2:1

Od Napolijevih fudbalera mnogo se više očekivalo, ali sve do finiša imali su samo jednu priliku, preko Lorenca Insinjea. Upravo je on realizovao penal. dosuđen u 88. minutu posle faula Kjelinija na Osimenu i uneo neizvesnost, međutim, kako je ovo veče izgledala odbrana Juventusa najbolje oslikava uklizavanje De Lihta u nadoknadi i blokiran šut Osimenu iz kog bi vrlo verovatno lopta završila iza Bufonovih leđa.

Opširnije OVDE.

BEŠIKTAŠ - ALANJA (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 3:0

Samo jedan osvojen bod iz prethodne dve utakmice zabrinuo je navijače Bešiktaša. Kada je delovalo da je put ka tituli prvaka Turske otvoren, puleni Sergena Jaldžina su poklekli. Zato je duel sa Alanjom bio od ogromne važnosti, a Orlovi su ga rešili u šampionskom maniru. Ubedljiva pobeda nad petoplasiranom timom lige i osveta za poraz u prvom delu sezone.

Opširnije OVDE.

JAN REGENZBURG – VERDER BREMEN (tip 2, kvota 2,10) - rezultat 0:1

Tvrd je orah bio Regenzburg, ali će u polufinalu nemačkog kupa igrati samo jedan tim iz Cvajte. Domaćinu se mora odati priznanje na borbenosti jer nije dozvoli da ga Verder rutinski eliminiše. Statistički gledano bio je tek nešto inferiorniji, ali mu je glave došao Japanac Osako desetak minuta po startu drugog dela. Najvažnije je da je dvojka zaokružena.

KAVASAKI - SANGAN TOSU (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 1:0

Gremio iz Japana nastavlja da pobeđuje. Nakon devet rundi ima osam trijumfa i samo jedan remi i po ko zna koji put opravdao je vaše poverenje, iako se nije prošetao u meču sa Sangan Tosuom. Ipak, Taširo je u 57. minutu ostavio saigrače na cedilu, a to je osam minuta kasnije kaznio Tono.

PORTO – ČELSI (tip 2, kvota 1,90) - rezultat 0:2

Tomas Tuhel je podredio je sve segmente Čelsijeve igre uspehu i nemareći za lepršavost, atraktivnost i sve segmente koji krase fudbal, te je zahvaljujući golu Mejsona Maunta najavio prvi korak ka pobedi koju je u završnici susreta overio Ben Čilvel potpisavši pobedu 2:0 nad Portom.

Opširnije OVDE.

ŠATOBRIJAN – MONPELJE (tip 2, kvota 1,33) - rezultat 0:1

Predstavnik Lige jedan je u svim segmentima nadigrao domaćina i pravo je čudo kako pobeda nije bila ubedljivija. Ipak, sastav sa De la Mosona je ispunio cilj i prošao u četvrtfinale kupa. U isto vreme produžio je seriju nepobedivosti na 12 utakmica.

SOMUR – TULUZ (tip 2, kvota 1,45) - rezultat 1:2

Somur je još jedan od autsajdera koji se ove večeri nisu predali bez borbe. Posle primljenog gola iz penala uspeli su da se domognu rezultatskog egala do odlaska na odmor, ali nije bilo snage za novi povratak kada je Kasongo matirao Davernja sredinom drugog poluvremena. I Tuluz je u četvrtfinalu najmasovnijeg takmičenja.

PRECRTANO

BAJERN - PSŽ (tip 1, kvota 2,10) - rezultat 2:3

Svi igraju fudbal, a na kraju uvek pobede Nemci. Parafraza čuvene izjave Garija Linekera večeras ne važi. Nemci su igrali, Nemci su razbili Pari Sen Žermen, međutim Francuzi se raduju pobedi i ogromnom, možda ključnom koraku na putu ka ostvarenju decenijskog sna - osvajajnju Lige šampiona. U Minhenu, na Alijanc areni, po velikoj snežnoj mećavi: 2:3!

Opširnije OVDE.

REAL SOSIJEDAD – ATLETIK BILBAO (tip 1, kvota 2,25) - rezultat 1:1

Minulog vikenda je Real Sosijedad pobedom nad Atletik Bilbaom osvojio trofej u Kupu kralja za sezonu 2019/20, samo četiri dana kasnije dva rivala su ponovo ukrstila koplja. Drugi baskijski derbi je ipak okončan bez pobednika, iako su gosti sa San Mamesa bili na pragu trijumfa - 1:1.

Opširnije OVDE.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.