Izvor: MozzartSport.com, 02.Jul.2020, 00:05

REZZIME DANA (sreda): Arsenal i Inter baš raspucani

Pogledajte ko vam je 1. jula doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas:

SPORTING - ŽIL VISENTE (tip 1, kvota 1,60) - >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

ZAOKRUŽENO

ARSENAL - NORIČ (tip 1, kvota 1,50) - 4:0

Tobdžije su uz dva gola Pjer-Emerika Obamejana deklasirale grešni Norič s 4:0. Arsenal je tako vezao i treću uzastopnu pobedu, računajući i onu u Kupu protiv Šefild junajteda, čime je značajno popravio atmosferu oko kluba nakon dva neuspeha odmah po nastavku sezonu. Doduše, ne bi Tobdžije smele da padaju u preteranu euforiju, jer je dvostruki strelac Pjer-Emerik Obamejan oba gola postigao posle kardinalnih grešaka gostujućeg tima.

Opširnije OVDE.

INTER - BREŠA (tip 1, kvota 1,20) - 6:0

Juve je odmakao, Lacio ga prati, ali se ni Inter ne predaje! Ne ide Nerazurima u poslednje vreme kao po loju, ali je večeras možda bio nagoveštaj ubrzanja u ciljnoj ravnini. Inter je sačekao Brešu i ispratio je kući sa šest golova u mreži - 6:0 (3:0). Možemo slobodno da kažemo da je ekipa Antonija Kontea završila čitav posao već posle 20 minuta, a da je posle sve bilo odrađivanje posla. A mogla je i još koji gol da postigne, prilika je bilo. Mada je i ovako bilo više nego ubedljivo. Po tri komada u oba poluvremena.

Opširnije OVDE.

OLIMPIJAKOS - OFI (tip 1, kvota 1,12) - 2:1

Kada je Koka bio precizan u 27. minutu utakmice moglo se naslutiti da je Olimpijakos već rešio sve što treba, ali potom se mnogo toga zakomplikovalo. Prvo je Ofi dao gol za 1:1 i taj rezultat je stajao na semaforu do pred sam kraj. Potom je Valbuena promašio penal u 80. minutu utakmice, a onda je Koka tri minuta kasnije dao još jedan gol i tako je presudio gostima.

SALCBURG - ŠTURM (tip 1, kvota 1,13) - 5:2

Ovo je bio baš efikasan duel, a nije tako izgledalo na poluvremenu kada je Salcburg imao samo jedan gol prednosti. Potom je u drugih 45 minuta usledio pravi vatromet. Salcburg je u 73. minutu stigao do 3:0, a onda je do kraja dao još dva komada, ali i primio dva, pa je u zbiru viđeno sedam golova. Veoma efikasno. Ako ste ovde namirisali 7+ onda ste baš mogli dobro da zaradite.

INTER ZAPREŠIĆ - DINAMO ZAGREB (tip 2, kvota 1,25) - 0:1

Bilo je jasno da je Dinamo favorit na ovoj utakmici, ali je u isto vreme bilo očigledno da mu neće biti lako. I zato je možda i ovaj rezultat i najrealniji. U prvom poluvremenu nije bilo golova i čekalo se kada će Dinamo da bude precizan i da dođe do sva tri boda. Do se dogodilo u 61. minutu kada je Mario Cuze pogodio i tako doneo svom timu pobedu, a vama prolaz.

TAMBOV - ZENIT (tip 2, kvota 1,33) - 1:2

Titula je na vidiku! Nova, druga uzastopna, sedma u istoriji. Zenit jezdi sigurnim korakom ka novoj kruni i deluje da ni čudo ne može da ga u tome zaustavi. Kako drugačije „čitati“ utakmicu u kojoj je Tambov izjednačio u 88. minutu iz penala, a Zenit odmah nakon tri minuta došao do drugog gola i do trijumfa – 2:1. Fudbalski aksiom glasi da se tako osvajaju titule, kada se ne izgubi glava kada je gusto, kada se sa kolena ustane i visoko podignu ruke.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

 VEST HEM - ČELSI (tip 2, kvota 1,60) - 3:2

Kakav gradski derbi, samo su navijači nedostojali za potpuni spektakl. Jer, sve što se dešavalo na terenu je bilo esencija dobrog fudbala. Lakše se diše u taboru Vest Hema. Prekinuta je crna serija i osvojena su tri velika boda u borbi za opstanak. Taj vetar u leđa stigao je iz Ukrajine, jer je Jarmolenko istrčao kontru u 90. minutu kao da su ga gonili besni psi i onda je zakucao loptu u ćošak gde ni Kepa nije mogao da dohvati – 3:2.

Opširnije OVDE.

FJORENTINA - SASUOLO (tip 1, kvota 2,15) - 1:3

Ovo zaista niste očekivali. Ekipa Filipa Đuričića odradila je vrhunski posao i uspela je da savlada Fjorentinu u gostima sa tri postignuta gola. Prvo je Defrel bio precizan u 24. minutu, a zatim je pogodio na asistenciju Đuričića. Do kraja utakmice je Sasuolo uspeo da postigne još jedan gol u 61. minutu, a Fjorentina je došla do utešnog u 90.

SPAL - MILAN (tip 2, kvota 1,50) - 2:2

Milan je danas baš razočarao, a još može da bude zadovoljan što je stigao i do boda. Spal je stigao do dva brza gola i poveo je sa 2:0 već u 30. minutu. Prvo je pogodio Valoti, a zatim i Flokari. Potom je Spal ostao sa igračem manje, a do kraja je Milan uspeo do boda. Leao je bio strelac u 79, a onda je Spal postigao autogol u 94. minutu i tako su Rosoneri prošli neporaženi.

Pogledajte MOZZART NJUZZ, vaš prozor u svet sporta...

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.