REZZIME DANA (ponedeljak): Van Gal uspeo što mnogima nije, zato su Italijani došli pod konac

Izvor: MozzartSport.com, 10.Mar.2015, 00:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REZZIME DANA (ponedeljak): Van Gal uspeo što mnogima nije, zato su Italijani došli pod konac

Pogledajte ko vam je 9. marta doneo novac, a ko je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu. Ova rubrika nije povezana s rubrikom PREDLOZZI I TIPOVANJA, dakle ne rezimiraju se tipovi koje su predložili novinari portala MOZZART Sport tog dana.

Danas ste opet bili u plusu. Istina >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << mršavom, ali plus je plus. Od deset najigranijih parova dana, pogodili ste šest, Brest, Juventus, Lacio, Rubin, Sporting i Partizan, dok su vas prodali Kordoba, Petrolul, Karlsrue i Mančester Junajted. Najteži pad je sigurno onaj u Kordobi. Imali ste na tacni priliku da zaokružite ozbiljnog keca vrednog kvote 2,55, ali su golovi Hetafea u 87. i 92. minutu napravili haos. Naročito prvi, koji je bio spekatakularan autogol defanzivca Kordobe.

Mi smo bili polovični u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA. Za nijansu lošiji od vas. Što se tiče fikseva, prodali su nas Juve i Rijeka. Mislili smo da će biti više golova na Juve Areni, ali se Sasuolo odlično branio. Rijeka je pak poražena od Lokomotive iz Zagreba, što nikako nismo očekivali. Rubin i Sporting smo pogodili. Dobro smo vas savetovali da izbegnete keca na Junajted, niste nas poslušali, ali isto tako smo mislili da je dvojka na Trabzon rizična, a došla je. Sve u svemu, nismo bili loši, ali možemo i mi i vi, mnogo bolje.

ZAOKRUŽENO

SPORTING - PENAFIJEL (tip 1, kvota 1,18) - rezultat 3:2

Konačno jedna luda utakmica u Portugalu. Ova je pak bila dobra i za „neutralce” i za one koji su se kladili na Sporting. Videli smo tri crvena kartona, pet golova i veliku pobedu Sportinga koju je Lavovima doneo Nani. Tako je Sporting održao odstojanje u odnosu na Bragu koja preti da mu preuzme treću poziciju koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

MEGA LEKS - PARTIZAN (tip bezh2, kvota 1,25) - rezultat 73:75

Partizan vas je dobro oznojio i nasekirao ovog puta. U Sremskoj Mitrovici se odavno niko nije naigrao košarke, pa nije ni Partizan. Iako su crno-beli uglavnom kontrolisali meč i vodili tokom 35. minuta utakmice, Mega je isprovocirala tesnu završnicu u kojoj mladići Dejana Milojevića ipak nisu imali snage za potpuni povratak.

RUBIN - ARSENAL T. (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 1:0

Rubin je opravdao ulogu favorita protiv davljenika iz Tule. Arsenal se pokazao kao tvrd tim koji teško prima golove, ali ih na njihovu nesreću još teže daje. Konačan rezultat postignut je već u petom minutu kada je Portinjagin pogodio mrežu gostiju. Verujemo da brojni kladioci nemaju ništa protiv ovakvog ishoda. „Kec“ je overen u ranoj fazi meča. Ovim trijumfom tim iz Kazanja je ostao u borbi za mestu koje vodi u Evropu.

LACIO - FJORENTINA (tip 1, kvota 2,05) - rezultat 4:0

Lacio je bez preterivanja odigrao utakmicu sezone, pokazao protiv direkton rivala da je tim dostojan mesta u Ligi šampiona. Da nije bilo golmana Neta Fjorentina bi imala mnogo veći za ostatak na poluvremenu. Međutim, minimalno vođstvo nateralo je domaćina da i u nastavku odigra u visokom ritmu i prosto pregazi Violu. Blistali su Kandreva, Fernandeš, i dvostruki strelac Klose. Lacio se ovim trijumfom domogao trećeg mesta na tabeli.

BREST - ŠATORU (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 3:0

Lako, lakše, Brest! Teško da se do dobitka može stići sa manje nervoze no što je bilo u susretu druge lige Francuske. Mamadu Samasa je već u 10. minutu nagovestio rutinsku pobedu domaćih, Birama Ture u poslednjim sekundama prvog poluvremena duplirao prednost, a da se ona stara izreka da je “2:0 najopasniji rezultat“ ne obistini potrudio se u 87. minutu Aleksandr Kivilije. Antistres terapija.

JUVENTUS - SASUOLO (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 1:0

Očekivala se lagana šetnja Juventusa, ali se ona pretvorila u maraton čupanja kose. Uporni Sasuolo je još jednom demonstrirao da je prava nagazna mina za favorite i dugo frustrirao napadače torinskog tima, ali onda su svetla reflektora obasjala Pola Pogbu. Kakav je to velikan! I kakav je to volej bio. Fudbalska lektira. Vredelo je za to čekati do 82. minuta.

PRECRTANO

KARLSRUE - RB LAJPCIG (tip 1, kvota 2,10) - rezultat 0:0

Imao je Karlsrue motiv do neba – pobeda bi ga podigla na deobu drugog mesta na tabeli sa Darmštatom i Kajzerslauterno. Imao je i igrača više od 37. minuta kada je Marvin Komper zaradio crveni karton zbog starta nad Hirokijem Jamadom. Ali nije imao rešenja za maestralnog Fabija Koltortija među stativama RB Lajpciga. Kao da je popio Red Bul – leteo je po kaznenom prostoru i ostavio vas bez dobitka.

MAN. JUNAJTED - ARSENAL (tip 1, kvota 2,45) - rezultat 1:2

Trener Junajteda Luj Van Gal je uništio jednu veliku tradiciju. Devet godina Arsenal nije znao za pobedu na Old Trafordu, ali je večeras u režiji Monreala i Velbeka pokorio Teatar Snova i plasirao se u polufinale FA Kupa. Da poraz za Junajted bude bolniji pobrniuo se bivši igrač tog kluba Deni Velbek koji je u 61.minutu postigao pobedonosni gol. Reagovao je emotivno, a verujemo da su mnogi od vas u tom trenutku bili besni, jer su verovali u Junajted i Van Gala.

PETROLUL - JAŠI (tip 1, kvota 1,52) - rezultat 0:2

Petrolul je jedini tim koji je ove sezone uspevao da se juri sa Steauom, koliko - toliko. Ipak, na domaćem terenu, gde se očekivalo da pregazi ekipu KSMS Jaši, tim iz Ploeštija je poklekao. Jaši pokušava da izbori opstanak, a ako ovako nastavi, uspeće sigurno.

KORDOBA - HETAFE (tip 1, kvota 2,55) - rezultat 1:2

Kakav triler je odigran u Andaluziji. Kordoba je povela u 77. minutu, kada ste sigurno pomislili - to je to. Ipak, bizaran autogol je najpre gostima doneo poravnanje rezultata, a kasnije je Rodrigez uspeo da golom obezbedi tri boda za Hetafe i na vašu žalost, precrtan kec u Kordobi.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.