Izvor: MozzartSport.com, 29.Jun.2021, 00:04

REZZIME DANA (ponedeljak): Španci se provukli, Francuzi spakovali kofere

Pogledajte ko vam je doneo novac 28. juna, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas.

MONTEVIDEO SITI – DEP. MALDONADO (tip 1, kvota 1,80) >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << – U TOKU

ZAOKRUŽENO

LEL MAKASA – ZAMALEK (tip 2, kvota 1,55) – rezultat 0:1 (0:1)

Hita Zamalek ka tituli. Čini se da ga ništa na tom putu ne može zaustaviti jer Al Ahli, koji imas osam utakmica manje sve više posrće u poslednje vreme. Arhivirano je teško gostovanje, nije lako odneti tri boda iz utvrđenja Lel Makase, a Zamalek je to učinio zahvaljujući gol iz penala u 8. minutu susreta.

POHANG S. - JUHOR TD (tip 1, kvota 1,65) – rezultat 4:1 (2:1)

Poveo Juhor, čačnuo u živac ekipu Pohanga i loše se proveo. Već do poluvremena je Pohang okrenuo rezultat u svoju korist, ali dugo nije uspeo definitivno da slomi otpor gostiju. Sve do 82. minuta, a potom je u nadokandi pao još jedan za ubedljiv trijumf.

SAN MARTIN T. - DEPORTIVO MAIPU (tip 1, kvota 1,95) – rezultat 2:0 (0:0)

Crveni karton Bolada u ranoj fazi utakmice je otvorio širom vrata San Martinu do trijumfa. Iako je domaćin bio brojčano nadmoća, sve do sredine drugog poluvremena nije uspeo da otvori Deportivo. Kano je otključao sef gostiju, a pobedu je potvrdio Estigaribija.

NEMAN – DINAMO MN. (tip 2, kvota 1,62) – rezultat 1:2 (0:2)

Vratio se Dinamo Minsk na pobednički kolosek. Dosta je štucao u poslednje vreme, imao samo jednu pobedu u prethodne četiri utakmice, ali je na gostovanju Nemanu bio onaj pravi. Nije Neman prava neman kada sa druge strane ima Dinamo. Putilo je spakovao dva gola u prvom poluvremenu i trasirao Dinamu put do trijumfa, a sve što je domaćin uspeo jeste da u nastavku ublaži poraz.

PRECRTANO

HRVATSKA – ŠPANIJA (tip 2, kvota 1,75) – rezultat 3:3 (1:1) /produžeci 3:5/

Španija ide u četvrtfinale Evropskog prvenstva posle spektakularnih 120 minuta atomskog fudbala protiv Hrvatske u Kopenhagenu. U najlepšoj utakmici prvenstva, Španci su prvo preokrenuli, pa prokockali pobedu, Mislav Oršić je udahnuo život Hrvatskoj ali je na kraju Dani Olmo sa dve asistencije u produžecima presudio zemlji koja ga je lansirala u fudbalsko sazvežđe. Slavi Španija, aline slave oni koji su igrali na nju.

Opširnije OVDE.

SPUTNIK – VITEBSK (tip 2, kvota 1,37) – rezultat 4:3 (0:2)

Neverovatan preokret je napravuio Sputnik. Vratio se iz mrtvih. Sputnik je kao feniks, rodio se iz pepela. Prosuo je prednost od trui gola u drugom poluvremenu. Imali su gosti 2:0 prilikom odlaska na odmor, po povratka sa istog su uvećali prednost, a potom prilimili četiri komada za pola sata. Vorobijev je golom u 93. minutu doneo Sputniku trijumf.

REJKJAVIK – STJARNAN (tip 1, kvota 1,70) – rezultat 1:2 (1:0)

Poveo je Rejkjavik već u 4. minutu, mirisalo je na novu pobedu i nastavak dobrog niza, ali su se u domaćem timu zaračunali. Kao da nisu verovali da Stjarnan može da se vrati iz mrtvih i preokrene rezultat. A, upravo to se dogodilo. Šokirao je Stjarnan domaćina u nastavku i upisao vredne bodove tamo gde ih verovatno nije očekivao.

LEIKNIR – VIKINGUR (tip 2, kvota 1,60) – rezultat 2:1 (1:0)

Prekinuo je Leiknar post od tri utakmice u islandskom šampionatu na kojima nije uzeo ni bod. Savladao je favorizovani Vikingur na svom uporištu, odaljio se od opasne zone i odradio posao za Brejdablik, koji je posle poraza Vikingura izbio na drugu poziciju zbog bolje gol-razlike.

FRANCUSKA – ŠVAJCARSKA (tip 1, kvota 1,70) – rezultat 3:3 (0:1) /penalima 4:5/

Šampion sveta ide kući! Ništa od duple krune za Francusku. Sa prvenstva ih je izbacila Švajcarska, kaznivši prepotentnost Trikolora, koji su vodili 3:1 deset minuta pre kraja i mislili da je posao završen. Na kraju su morali da šutiraju penale, a posle devet pogodaka, golman Švajcarske Jan Zomer je odbranio udarac Kilijana Mbapea i spakovao Francuskoj kofere za put kućama.

Opširnije OVDE.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Rezzime jučerašnjeg dana (ponedeljak): Nisu vam prijale goleade na Euru

Izvor: MozzartSport.com, 29.Jun.2021

Pogledajte ko vam je 29. juna doneo novac, a ko prodao....NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu...OVDE pogledajte kako smo mi tipovali...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.