Izvor: MozzartSport.com, 26.Jul.2021, 23:48

REZZIME DANA (ponedeljak): Sonderjiske i Visla duplirali sreću, Erebro razočarao

Pogledajte ko vam je 26. jula doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

NORBI - VESTEROS (tip 1, kvota 1,85) >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << - rezultat 4:1

Piće zbog ovog rutinskog pogotka dugujete dvojici momaka korenima s ovih prostora – strelcu het-trika Dijanu Vukojeviću i Ninu Osmanagiću koji je samo potvrdio ubedljiv trijumf. Norbi je imao tri gola prednosti posle sat vremena igre, dok je gol utehe za goste stigao u nadoknadi. Nedugo zatim u listu strelaca upisao se i Osmanagić za konačnih 4:1.

SONDERJISKE – VEJLE (tip 1, kvota 2,25) – rezultat 1:0

Rizikovali ste i to vam se isplatilo! Ako ste ovaj par vezali za još nekoliko utakmica mogli ste da duplirate potencijalni dobitak i verujemo da sada na ovaj rezultat gledate s osmehom na licu. Istina, da biste stigli do tog blaženog stanja mnogi od vas su prethodno bili kao na iglama pošto je Sonderjiske do gola vrednog trijumfa stigao tek u 80. minutu! Dotad je Vejle bio više nego ravnopravan takmac, pa je ovaj pogodak zaista vredan duplo.

REJKJAVIK - FILKIR (tip 1, kvota 1,67) - rezultat 4:0

Pobeda s pola gasa. Već u prvom poluvremenu rezultat je glasio 2:0 i Rejkjavik je imao pobedu u džepu, samo se čekao konačni ishod. Nastavio je domaćin u istom ritmu tokom nastavka, pa su golovi u 56. i 78. minutu doprineli ne samo da pobeda bude ubedljivija, a i da vi možete da se posvetite drugim mečevima na tiketima.

GIMARAIŠ – LEIŠOEŠ (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 4:1

I Gimaraiš vas je ispoštovao, mada je ovde počelo nešto drugačije. Leišoeš je prvi poveo već posle 22 minuta, ali je izjednačenje stiglo malo pre odlaska na veliki odmor. Dugo se Leišoeš držao, ali kada je u 74. minutu Ribeiro Gomeš zatresao sopstvenu mrežu, sve je palo u vodu. Gimaraiš je krenuo još ofanzivnije i ubrzo napunio mrežu do vrha.

VISLA – ZAGLEBJE (tip 1, kvota 2,10) – rezultat 3:0

Gledajući konačni rezultat nikako ne može da je kec zaista bio za kvotu 2,10, ali mnogi od vas su to predosetili i odigrali na Vislu što je donelo pogodak! I to rutinski. Zanimljivo, Zaglebje nije iskoristilo penal u 6. minutu, što je i te kako odredilo dalji tok utakmice! Jer, već pre isteka pola časa igre na semaforu je pisalo 2:0, da bi u završnici Mlinski samleo rivala za ubedljivih i konačnih 3:0 i vašu sreću.

PRECRTANO

EREBRO - AIK (tip 2, kvota 1,67) - rezultat 1:1

Nije se AIK proslavio na gostovanju najslabijem timu švedskog prvenstva i ozbiljno je kiksnuo posle dve uzastopne pobede. Da stvari budu još gore, Erebro je bio taj koji je poveo, pa je AIK od 26. minuta morao da juri prednost rivala. Rezultat je opet došao u ravan u 61. minutu, ali klubu iz Stokholma nije bilo dovoljno više od pola časa igre da okrene stvari u svoju korist...

PIRAMIDS - NB EGIPAT (tip 1, kvota 1,63) - rezultat 1:1

Gosti su se spasli u čak 11. minutu nadoknade, kada je Bambo poravnao rezultat sa kreča. Pre toga je Piramids do prednosti stigao i četvrtom minutu sudijske nadoknade, takođe sa bele tačke, ali to nije bilo dovoljno za trijumf. Fudbaleri Nacionalne banke Egipat su svakako zadovoljniji bodom, ali su i dalje u opasnosti da 28. kolo okončaju u opasnoj zoni. Imaju sada dva boda i utakmicu više od Asvana, koji je prvi ispod crte. Piramids je sa druge strane propustio priliku da se trijumfom nad jednom od slabijih ekipa u ligi izjednači sa trećeplasiranim El Masrijem, pa tako ima dva boda manje od tima koji sedi na mestu koje vodi na međunarodnu scenu.

NIŽNJI NOVGOROD - SOČI (tip 2, kvota 1,85) - rezultat 1:0

Nisu imali sreće fudbaleri Partizana kada ih je žreb spojio sa pobednikom duela između Sočija i Kešle u 2. kolu kvalifikacija za Ligu konferencije. Naravno, da bi do drugog kola stigli moraju da potvrde 1:0 iz Beograda u Slovačkoj protiv Dunajske Strede, a ako to uspeju sva je prilika da će sa Sočijem igrati u narednoj rundi (Rusi slavili sa 3:0 protiv tima iz Azerbejdžana u prvom meču). Iako je ruski tim sjajno otvorio sezonu na evrosceni, u domaćem prvenstvu je zakazao, pa je ostao bez bodova u duelu sa Nižnjim Novgorodom na zatvaranju prvog kola ruske Premijer lige - 0:1.

Opširnije OVDE.

VARBERGS – GETEBORG (tip 2, kvota 2,15) – rezultat 2:0

Posle velikih pogodaka na Vislu i Sonderijske, ovde ipak niste bili te sreće. Štaviše, Geteborg je bapš skupo platio danak promašajima iz rane faze susreta, a pogotovo je gostima teško pao gol Alfonsija već iz 5. minuta. Jer, Geteborgovi šutevi nikako nisu mogli da se ”spoje” s golom, što je samo dodavalo pritisak kako je vreme prolazilo, da bi u 78. minutu Mun odredio sudbinu tima koji je u susret ušao s dve uzastopne pobede.

KINDIJA – SEPSI (tip 2, kvota 2,20) – rezultat 1:1

Imate zbog čega da žalite, jer je Sepsi bio tako blizu pobede. Ali, do konačnog cilja gostujuće fudbalere delilo je bukvalno samo pet do šest minuta maksimalne koncentracije. Ipak, gol Stefana Aškovskog iz 52. minuta ostao je bez nagrade pošto je Čerčez u samoj završnici doneo izjednačenje, a vama oborio tikete...

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.