Izvor: MozzartSport.com, 18.Okt.2021, 23:39

REZZIME DANA (ponedeljak): Solidno veče, ali Tobdžije i Violu definitivno treba izbegavati

Pogledajte ko vam je doneo novac 18. oktobra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

FENERBAHČE - EFES (tip 1, kvota 1,80) - rezultat >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 90:68

Dolaze stvari na svoje mesto u Fenerbahčeu, čini se da je Aleksandar Đorđević pronašao dobitnu kombinaciju pošto je istanbulski tim za pet dana deklasirao dva evroligaša – prvo Uniks na Bosforu, a zatim i Efes.

Opširnije OVDE

ALANJA - KAJSERI (tip 1&2+, kvota 2,10) - rezultat 6:3

Veliko veče imao je bivši štoper Crvene zvezde Nemanja Milunović sa svojom Alanjom. Na obalama Sredozmnog mora izrešetan je Kajzeri. Mnogo toga lepog moglo je da se vidi u Alanji. Čak su gosti ostavili bolji utisak na početku meča.

Opširnije OVDE

METALAC - MLADOST LUČ. (tip 2-3, kvota 2,00) - rezultat 0:2

Tri velika boda uzeli su Lučanci. Makar na neko vreme neće biti ni pretposlednji, preskočili su Radnik, koji, istina, ima utakmicu manje. Sa ovakvom igrom kao danas u Milanovcu Mladost ne bi bila tako loše plasirana, ali daleko je kraj sezone, vremena za popravni još ima.

Opširnije OVDE

ESPANJOL - KADIZ (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 2:0

Pokazao je Raul De Tomas i tokom večerašnjeg duela sa Kadizom da je trenutno jedan od najboljih španskih napadača, i da možda njegovi dometi prevazilaze Espanjolov kvalitet. Posle Real Madrida srušio je i ekipu iz Andaluzije.

Opširnije OVDE

HATAJ - GACIJANTEP (tip 1, kvota 1,93) - rezultat 2:1

Kada je Mohamed Kamara pogodio za velikih 2:0, sve je ukazivalo da je meč rešen. Međutim, Gacijantep je krenuo da igra sa mnogo rizika. Pritiskao je odbranu Hataja, što mu se isplatilo u 80. minutu.

Opširnije OVDE

VOLENDAM - NAC BREDA (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 1:0

Jedan od najigranijih tipova dana u Mozzartu ipak je prošao, ali "na jedvite jade". Jedini strelac na duelu Holandije 2 koji je odigran na stadionu Kras bio je tinejdžer Denso Kešus u 28. minutu.

PRECRTANO

ARSENAL - K. PALAS (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 2:2

Kristal Palas opet nije izgubio na Emiratima, demistifikujući da se Artetin tim kreće napred kako se moglo zaključiti posle serije od četiri meča bez poraza.

Opširnije OVDE

ALAVES - BETIS (tip 3+, kvota 2,05) - rezultat 0:1

Dugo je trener Manuel Pelegrini tražio dobitnu kombinaciju, malo šta je njegovim izabranicima polazilo za nogom, a onda je Čileanac podigao s klupe Hoakina i Borhu Iglesijasa, što mu se i te kako isplatio u trenucima kad se činilo da golova neće biti.

Opširnije OVDE

VENECIJA - FJORENTINA (tip 2, kvota 1,95) - rezultat 1:0

Nakon poraza i remija, uspeli su momci iz grada na vodi da upišu prvu „trojku“ kod kuće, a na oltar je kao žrtva prineta Fjorentina, koja je odigrala baš slabu utakmicu, lošija na strani je bila jedino u Rimu protiv Rome.

Opširnije OVDE

ŠAMROK - BOHEMIJANS (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 1:1

Podela bodova u Dablinu. Vodio je gost od 38. do 69. minutu zahvaljujući Lajamu Bartu, a bod domaćinu je doneo Ričard Tauel.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Rezzime jučerašnjeg dana (ponedeljak): Predlagali smo izbegavanje keca na Tobdžije

Izvor: MozzartSport.com, 19.Okt.2021, 08:27

Pogledajte ko vam je doneo novac 18. oktobra, a ko vas je prodao..NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu...OVDE pogledajte kako smo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.