Izvor: MozzartSport.com, 12.Apr.2021, 23:29

REZZIME DANA (ponedeljak): Podbacili i domaćini i golgeteri

Pogledajte ko vam je doneo novac12. aprila, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

BENEVENTO - SASUOLO (tip 2, kvota 2,50) - rezultat 0:1

Nema za čim mnogo da žali tim Filipa Inzagija pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je sastav njegovog kolege Roberta de Zerbija bolje spremio utakmicu. Ovog puta odbrana nije bila problem, ali jeste realizacija koje praktično nije bilo, uprkos nekoliko solidnih šansi.

Opširnije OVDE

MUSKRON - ANTVERPEN (tip 2, kvota 1,85) - rezultat 2:3

Čak pet naigranijih parova dana u MOZARTU bile su igre na goste. A veče baš i nije išlo na ruku tim prognozama. Međutim, jedan od najpopularnijih klubova Belgije je odradio svoj deo posla. I to ikao je od 88. minuta, kada je domaćin došao do drugog gola, strepeo da li će se vratiti klući sa celim plenom.

PRECRTANO

BRAJTON - EVERTON (tip 2, kvota 2,95) - rezultat 0:0

Sve do poslednjih dvadesetak minuta Everton je bio bez udarca u okvir gola, a za to vreme pokušavali su Mope u 76., da bi Dank stotinak sekundi kasnije primorao Olsena na najbolju intervenciju utakmice.

Opširnije OVDE

BRAJTON - EVERTON (tip GG, kvota 1,88) - rezultat 0:0

Razočaravajuća predstava sastava sa Gudisona. Potpuna suprotnost od onoga što su Everton i Brajton režirali 3. oktobra prošle godine, u četvrtom kolu Premijer lige. Puleni Karla Ančelotija su tada delovali moćno i slavili 4:2

Opširnije OVDE

BENEVENTO - SASUOLO (tip GG, kvota 1,70) - rezultat 0:1

Benevento je ostao bez trijumfa na svom stadionu Ćiro Vigorito i u devetoj vezanoj utakmici, a večeras se piše i peti poraz... Sasuolu je ovo prvi trijumf posle tri uzastopna meča u kojim je osvojen tek jedan bod.

Opširnije OVDE

GENGAN - TULUZ (tip 2, kvota 2,25) - rezultat 1:1

Hrabro odigrano od od strabne nekoliko desetina hiljada MOZZARTOVIH kladilaca. Nažalost, bez rezultata. Tul,. koji se bori da očuva direktnu promociju u Ligu 1, posve neočekivano, mada kvota sugeriše drugačije, nije uspeo da ponese ceo bodovni bagaž iz Gengana protiv istoimene ekipe koja se bori da preživi u drugoligaškom društvu.

HOFENHAJM - LEVERKUZEN (tip 2, kvota 2,40) - rezultat 0:0

Kada je Hof u pitanju posle tri vezana poraza Sebastijan Henes gledao je samo kako da ne doživi i četvrti. I u tome je uspeo, ali podatak da domaćin za 90 minuta nije upustio nijedan udarac u okvir gola rivala najbolje govori kakva je to partija bila.

Opširnije OVDE

HOFENHAJM - LEVERKUZEN (tip GG, kvota 1,53) - rezultat 0:0

Hofenhajm i Bajer Leverkuzen nijednog momenta tokom 90 minuta poslednjeg meča 28. kola Bundeslige nisu izgledali kao legitimni predstavnici Nemačke u Ligi Evrope. Brdo grešaka, igra bez igre i tri spojena pasa kao svojevrsna retkost. Kao proizvod svega jedina utakmica bez golova u kolu.

Opširnije OVDE

ALMERE - TELSTAR (tip 1, kvota 1,57) - rezultat 1:1

Još jedan u nizu ikseva ove večeri, a ovaj dolazi nam iz Druge holandske lige. Almere kao favorit na svom terenu protiv ipak slabijeg Telstara nije uspeo da slavi. Šta više, spasao se od poraza golom Balkera u petom minutu sudijske nadoknade.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

REZZIME DANA (utorak): Obradovali članovi Čempionšipa i delimično Bajern

Izvor: MozzartSport.com, 13.Apr.2021, 23:09

Pogledajte ko vam je 13. aprila doneo novac, a ko prodao....NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu...OVDEpogledajte kako smo mi tipovali...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.