Izvor: MozzartSport.com, 02.Feb.2021, 00:40

REZZIME DANA (ponedeljak): Pljuštalo je sa penala, ali su tiketi odbranjeni

Pogledajte ko vam je doneo novac 1. februara, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

PORTO - RIO AVE (tip 1, kvota 1,40) >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << - rezultat 2:0

Bez dobrog dela ekipe izabranici Serža Konseisaa upisali su devetu pobedu u poslednjih 11 duela protiv Rio Avea i deveti trijumf iz prethodnih deset pokušaja u domaćem šampionatu - 2:0. Zmajevi su tako večeras mirne glave gledali lisabonski derbi.

Opširnije OVDE

MOREIRENSE - BRAGA (tip 2, kvota 1,53) - rezultat 0:4

Prštalo je večeras na stadionu Komendator Žoakim de Almeida Freitas, ali sve po mreži domaće ekipe. Do 22. minuta je već bilo 3:0 i sve je bilo jasno do kraja susreta. Strelci za gostujući tim bili su redom Franseđo, Kastro, Raul Silva i Andre Horta.

BETIS - OSASUNA (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 1:0

Ukupno 11 od potencijalnih 15 bodova osvojio je tim Manuela Pelegrinija u poslednjih pet rundi. Podigao se baš u periodu kad se Serhio Kanales vratio na teren posle povrede, ali u duelu sa gostima iz Pamplone nije htelo nekada veliku nadu španskog fudbala.

Opširnije OVDE

HANOVER - OSNABRIK (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 1:0

Vezao je Osnabrik i peti poraz zaredom u Cvajti, treći put istim rezultatom, četvrti uzastopno bez datog gola. Jasno je sada sasvim šta treba igrati kada nastupa tim sa severozapada Nemačke, koji će, ako ovako nastaviti sledeće sezone igrati u trećoj ligi.

KINDIJA - KLUŽ (tip 2, kvota 1,95) - rezultat 0:1

Jedan od napetijih tipova dana koji je prošao. Iako je Kluž stigao u Ploešti kao favorit grdo se namučio ne bi li odneo sva tri boda. Strelac jedinog pogotka na utakmci bio je Paun sa bele tačke u 52. minutu.

ANORTOZIS - KARMIOTISA (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 2:1

Mala, ali zlatna vredna kvota 1,20 kada se ugradi u dobar tiket. Anortozis je odbranio Antonis Papadopulos vodivši sa 2:0 do 82. minuta kada je Sasi sa bele tačke doneo nemiran završetak domaćinima. Koji su ipak uspeli da sačuvaju stečenu prednost.

LEGANES - LUGO (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 3:2

Težak boja na Butarkeu koji je domaći tim na kraju ipak dobio. Manu Bareiro je doveo goste u vođstvo u četvrtom minutu, a Leganes je uzvratio sa tri gola u razmaku od 10. do 56. minuta. Konačan rezultat postavio je takođe Manu Bereiro, ali u zaustavnom vremenu.

SANTA KLARA - BELENESES (tip 1, kvota 2,50) - rezultat 2:0

Santa Klara je dobila, a ni samo ne zna kako. Bilo kako da je, dobro je, barem što se tiče velikog broja kladilaca u MOZZARTU koji su se danas odlučili za ovaj tip. Prvi gol je pao sa bele tačke u 13. minutu kada je precizan bio Krizan, da bi konačan rezultat postavio nesretni Dijogo Kalila autogolm u zaustavnom vremenu.

PRECRTANO

PORTO - RIO AVE (tip 1&3+, kvota 2,00) - rezultat 2:0

Kao i obično, Rio Ave je uglavnom bio u inferiornom položaju, naročito u prvom poluvremenu. Statistički parametri tog dela igre odavali su utisak da se protivnik nije ni pojavio na terenu jer su pokušaji ka golu Marćesina izostali.

Opširnije OVDE

VOTFORD - KPR (tip 1, kvota 1,77) - rezultat 1:2

Kvins Park Rendžers koji je u 2021. godini posebno inspirisan na strani uspeo je da, uprkos vođstvu rivala od 52. minuta golom Dinija sa bele tačke, stigne do preokreta i ostvari treći uzastopni trijumf na strani.

Opširnije OVDE

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.