Izvor: MozzartSport.com, 21.Jun.2021, 23:11

REZZIME DANA (ponedeljak): Na ravne časti

Pogledajte ko vam je doneo novac 21. juna, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

MAKEDONIJA - HOLANDIJA (tip 2&3-5, kvota 2,00) >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << - rezultat 0:3

Narandžasti su kao domaćin protutnjali kroz Grupu C na EP sa maksimalnih devet bodova i kao prvoplasirani idu u osminu finala gde ih u Budimpešti verovatno čeka teži rival od ova tri iz grupe.

Opširnije OVDE

MAKEDONIJA - HOLANDIJA (tip 2, kvota 1,38) - rezultat 0:3

Holanđani su se od domaće publike u Amsterdamu oprostili ubedljivom pobedom od 3:0 nad otpisanom Makedonijom koja na kraju nije došla do istorijskog boda na velikim takmičenjima ali je kao debitant ostavila dobar utisak.

Opširnije OVDE

RUSIJA - DANSKA (tip 2, kvota 1,90) - rezultat 1:4

Počelo je u stresu, suzama, borbi za život Kristijana Eriskena, Ali kažu, da nesreća najčešće ujedini ljude... Čak i više i jače nego lepi trenuci. Ako ne verujete pitajte Dance.

Opširnije OVDE

FINSKA - BELGIJA (tip 2, kvota 1,45) - rezultat 0:2

Belgijanci su odigrali bez kalkulacija, napali i na kraju posle dugog mučenja konačno slomili bedem Finaca i maksimalan učinak posle grupne faze. Belgija ide na nekog od četiri najbolja trećeplasirana, a Fincima ostaje da naredna dva dana žive u agoniji i strepe.

Opširnije OVDE

DROGEDA - DANDALK (tip 2, kvota 2,00) - rezultat 0:1

"Niska", ali nadasve važna pobeda gostiju, pre svega zbog mnogih igrača MOZZARTA koji su odabrali baš ovaj par, zapravo tip. Strelac jedinog pogotka u ovom meču 17. kola Irske 1 je bio Majkl Dafi u 35. minutu.

PRECRTANO

UKRAJINA - AUSTRIJA (tip GG&3+, kvota 3,10) - rezultat 0:1

Ukrajina je potpuno podbacila u okršaju koji je lomio situaciju u grupi C. Bila je potuno bezidejna u nameri da dođe do protivničkog gola, opet se pokazalo da joj nikako ne odgovara situacija u kojoj mora sama da gradi igru.

Opširnije OVDE

UKRAJINA - AUSTRIJA (tip 1, kvota 1,82) - rezultat 0:1

Istorija se piše u austrijskom fudbalu! Državni tim je ispunio sve svoje ciljeve na Evropskom prvenstvu, prvi put je uspeo da prođe grupnu fazu takmičenja i sada će igrati za svoju dušu protiv nadahnute Italije.

Opširnije OVDE

BOHEMIANS - ŠAMROK (tip 2, kvota 2,55) - rezultat 1:0

Među navijačima Partizana po zlu poznati Šamrok još jednom nas je razočarao. Ovaj put na kladilačkom planu pošto nije uspeo da dođe do pobede. Šta više, ostavio je ceo plen u Dablinu kod domaćina Bohemijansa.

RUSIJA - DANSKA (tip 1, kvota 4,40) - rezultat 1:4

Osim dve majstorije Aleksandra Golovina propraćene ne tako kvalitetnim završnicama, Rusi nisu ostavili utisak tima koji zaslužuje mesto među najbolji 16. A Danci su im pokazali da zaista nisu kalibar za nokaut fazu.

Opširnije OVDE

FINSKA - BELGIJA (tip 2-2, kvota 2,05) - rezultat 0:2 (0:0)

Finci su igrali klasičan bunker čekajući da Puki napravi neko čudo na protivničkoj polovini. Verovali su da mogu da odole Belgiji i osvoje zlata vredan bod sa kojim bi sigurno prošli u osminu finala. Na ruku im je išao i rezultat sa Parkena gde je Danska dominirala protiv Rusije...

Opširnije OVDE

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Rezzime jučerašnjeg dana (ponedeljak): Pola gorko - pola slatko

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jun.2021, 08:45

Pogledajte ko vam je doneo novac 21. juna, a ko vas je prodao..NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu...OVDE pogledajte kako smo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.