REZZIME DANA (ponedeljak): Liverpul i Lacio pravo u metu, ali uzalud kada je Roma sve dotukla

Izvor: MozzartSport.com, 17.Mar.2015, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REZZIME DANA (ponedeljak): Liverpul i Lacio pravo u metu, ali uzalud kada je Roma sve dotukla

Pogledajte ko vam je doneo zaradu 16. marta, a ko je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu. Ova rubrika nije povezana s rubrikom PREDLOZZI I TIPOVANJA, dakle ne rezimiraju se tipovi koje su predložili novinari portala MOZZART Sport tog dana.

Ne sećamo se da smo imali lošiji >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dan u ulozi tipstera. Ispromašivali smo u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA sve što smo mogli da promašimo. Sve pametno što smo uradili jeste savet o izbegavanju keca na Romu, tipa koji vas je najverovatnije danas najviše razočarao, kao i dvojka na Liverpul koju smo prognozirali. Ostalo sve što smo pomislili je došlo kako ne treba. Da ne nabrajamo, najradije bismo da zaboravimo ovaj dan, toliko smo loši bili.

Ni vi niste briljirali, ali u odnosu na nas ste šampioni. Od deset odigranih parova, pogodili ste šest, prodali su vas već pomenuta Roma. Roda je bila viđen kec, ali je i ona bila očajna protiv Telstara, a Vićenca i Trabzon su takođe uspeli da ne dođu kako treba. Danas nije bilo malih kvota. Ulovili ste Lacio na 2,35, što je zaista majstorski, kao i Liverpul na kvoti 2,00. Ostali parovi su bili uspod „dvojke”, ali daleko od toga da su kvote bile mizerne.

ZAOKRUŽENO

TARGU MUREŠ - BRAŠOV (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 1:0

Domaći su bili favorite na meču sa Brašovom, ali ne možemo reći da su bili bolji rival iako su savladali neugodne goste. Brašov je imao više lopte u nogama, više šuteva i van i u okvir gola, a odnos u kornerima bio je 6:1 za goste. Ipak, rezultat je ono što se na kraju piše, a to je pobeda Targu Mureša, na sreću svih vas koji ste zaokružili keca.

SVONSI - LIVERPUL (tip 2, kvota 2,00) - rezultat 0:1

Svaka čast za ovu uhvaćenu kvotu. Može se reći da je Svonsi čak imao i više od igre tokom prvog poluvremena, ali nije imao i sreće. Zato Liverpul jeste, tačnije novi kapiten Džordan Henderson kome se lopta bukvalno odbila na nogu i u gol Lukaša Fabijanskog.

FJORENTINA - MILAN (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 2:1

Ovo je bio meč zbog koga ste najviše grickali nokte ovog ponedeljka. Milan je vodio sve do 83. minuta, jer je pogodak u 56. dao Matija Destro, ali onda je usledio blickrig ekipe Vićenca Montele. Prvo je Rodrigez u 83. minutu izjednačio, da bi legendarni Hoakin postigao veoma važan gol u 89. i tako ostavio sva tri boda na Artemio Frankiju.

REDING - BREDFORD (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 3:0

Fantastična partija Redinga. Uletanja navijača, crveni karton za Moraiša, ali što se fudbala tiče, Reding je održao lekciju gostima iz Lige 1 (treće lige). Sve je započeo Robson Kanu u šestom, nastavio Mekkliri u devetom minutu, da bi Džejmi Maki u 68. stavio tačku na ovo fantastično veče njegovog tima.

ROZARIO - TEMPERLEJ (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 1:0

Kada je Fernandez dobio crveni karton u 45. minutu, u istom minutu kada je dobio i žuti, niko nije verovao da će Rozario doći do pobede, koju ste svi gađali. Tačnije, niko osim deset igrača koji su ostali na terenu. U 67. minutu je Ruben na asistenciju Servina dao gol, pa je tako doneo neverovatno velika tri boda svojoj ekipi.

TORINO - LACIO (tip 2, kvota 2,35) - rezultat 0:2

Ovo je možda i pogodak dana. Mada, kako je izgledalo tokom prvog poluvremena, vrlo lako je moglo da se desi da ne bude golova uopšte. Međutim, Felipe Anderson je odlučio da vam večeras donese novac, pošto je postigao dva vrlo efektna gola i na taj način poslao Lacio na visoko treće mesto, na čak tri boda iznad Napolija.

PRECRTANO

VIČENCA - KATANIJA (tip 1, kvota 2,25) - rezultat 0:0

Kockali ste se sa tipom na Vićencu iako nisu bili toliko veliki favoriti nad Katanijom. Istina, bolji rival je bio domaćin, imao više šansi, više lopte u nogama, ali nikako nije uspeo da pukne bedem ispred golmana Žilea. Iskusni defanzivci, Kapuano, Ćećareli i Skjavi su uštopovali navalu Vićence i obezbedili svojoj ekipi bod, a vama pad na tiketu.

RODA - TELSTAR (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 2:4

Ako se Roda i plasira u elitni rang u Holandiji, ovakvim igrama će se ekspresno vratiti u Erste diviziju. Žuto-crni su razbijeni na svom terenu od prosečnog Telstara, a bilo bi još ubedljivije da gosti pri rezultatu 0:3 nisu spustili gas, i potpuno se opustili. Moglo je to i da ih košta jer je u 70. minutu bilo 2:3, ali ipak je Telstar kući otišao sa tri boda u džepu, iako je bio apsolutni autsajder u ovom duelu.

GAZIJANTEP - TRABZON (tip 2, kvota 2,00) - rezultat 2:0

Trabzon je u Gazijantep stigao kao favorit, ali se znalo da je ovo jedno od onih gostovanja gde je sve moguće. Iako su gosti bili značajno bolji tim, imali mnogo više kontrole, mnogo više šuteva i šansi, Gazijantep je sa dva efektna prekida zapečatio sudbinu bogatih gostiju sa severa Turske i samo zakomplikovali borbu za četvrto mesto koje vodi u Evropu.

ROMA - SAMPRODIJA (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 0:2

Kakvo razočarenje u Rimu, a i za naše kladioce. Miha je u potpunosti razbio svoj bivši klub, na stadionu na kom je odigrao najviše mečeva u svojoj karijeri. Lorenco de Silvestri je dao prvi gol, da bi Luis Murijel u 78. minutu na asistenciju Edera dao drugi za konačnih 2:0. Juventusovi igrači zadovoljno trljaju ruke.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.